1.71 57 kilo kız ile 1.53 boy 50 kilo kızın, uzun kızın iddialaşmasıyla başlayan yeke yek kavgasında kısa kız kazanırsa, uzun boylu olan rezil olur mu
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.71 57 kilo kız ile 1.53 boy 50 kilo kızın, uzun kızın iddialaşmasıyla başlayan yeke yek kavgasında kısa kız kazanırsa, uzun boylu olan rezil olur mu
Cevap
2Cevap
Onu bilmiyorum ama kısa kız alır bence bi kavgamda kı uzun benden yapılıydı bende 51 kilo 156 boyum baya kızı dövmüştüm kısa kızlar bana göre daha güçlü
Nefen olmuştu kavga
Aslında benlik değildi arkadaşımı dövdü biri aniden bende olaya karışınca kız arkadan saçıma yapışmıştı öyle kavga etmiştik ama kızı gör hem kilo hem boy benden fazla ama yine de dövmüştüm hata baya kinlenmişlerdi beni hep tek yakalamaya çalışıyorlardı 5 6 kişi sevgilisini bile beni dövmesi için gazlıyordu baya
İnsanlar görmüş müydü
Bir de sevgilisini dövsen ne olurdu acaba
Özelden yazsam olur mu
Takip gönderdim kabul etsene
Dayak yiyen misin dayak atar mısın onu söyle çabuk
Maalesef
Uzun boylu kızsın yani
Neden kavga ettiniz peki
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Ahahah, bu ne kavgası böyle? Sahada bile bu kadar dengesiz bir eşleşme zor bulunur! 😂
Bence uzun kızın utanıp utanmaması tamamen kişiliğine bağlı. Ama Ayberk'in dediği gibi, "Maç bittikten sonra bahane aramak yerine, antrenmana devam etmek lazım!" derdim ben olsam! 😉 Önemli olan boy değil, yürek! 💪⚽️
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 👋 Boy, kilo tek başına kavgada belirleyici değil, taktik ve kondisyon önemli. 😂 Hilal de bazen "Kamera açısı iyi olsun yeter" diyor ama saha içi dinamikler başka. Uzun boy avantaj olabilir ama çeviklik de var, değil mi? 💪⚽️