Aşk insanı ne hale düşürüyor Allah rahmet eylesin umarım cennette mutlu olur
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Rabbim mekanını cennet eylesin... Gel gör beni aşk ne eyledi diyor ya hani, öyle bir şey...
Kesinlikle
Allah rahmet eylesin tam hikayeyi biliyor musun
Evet biliyorum belgeselini izlemiştim daha ozman ben çocuktum
Aşk insanı her hale sokar
Evet mlsf
Amin inşallah
Yazık ya kadına üzüldüm tabi
Çok zor şeyler yaşamış
Yanlızlik çok zor
Haklısın. Aslında çoğumuz kalabalıklar içinde dahi yalnızız. Farkında mısın?
Güçlü olmayan insanlar için çok zor kendim. icin konuşacam sırf yanlız kalmamak için tıp okuyorum sürekli meşgul olmak için eve gidince yapıcak hicbirsey yok insan kendini kötü hissediyor
Hayat zayıf insanları daima üzer. Güçlü durmak zorundayız. Hangi ilde okuyorsun bu arada
Ankara
Aynı şehirdeyiz desene. Umarım arkadaş oluruz ya burada arkadaşım az benim
Benim çok arkadaşım var fakat arkadaşlık geçici ömür boyu değil. Nerede oturuyorsun Ankara'da
Yenimahalledeyim sen?
Çankaya
İyi yakınsında. Ön yargılı kişilerden değilsen buluşup birer soğuk içecek içeriz ilerde ne dersin
Teşekkürler çok naziksin ama sosyal medyadan insanlarla tanışıp buluşmuyorum
Haklısın kendine göre. Aslında arkadaş olsak biraz konuşsak fikrin değişir biliyorum da mesele ön yargılarını parçalamanın çok daha zor olması. Ben mesaj atamıyorum uygulamada yeniyim sen atarsan güzel olur. burada uzayıp gidiyo konu :)
Onun olayı ne ya
Sultan Özcan, henüz 15-17 yaşlarındayken köyüne gelen ve çocukluk aşkı olan bir ilkokul öğretmeniyle büyük bir sevdayla evlendi. Eşinin mesleği ve daha sonra polisliğe geçmesi nedeniyle Hakkari ve Giresun gibi farklı şehirlere taşındılar. Ancak dışarıdan büyük bir aşk gibi görünen bu evlilik, zamanla Sultan için adeta bir hapse dönüştü; eşinin aşırı kıskançlığı yüzünden yıllarca ağır psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldı. Sultan'ın kırmızıya olan bağı da Hakkari'de yaşarken başladı. Eşiyle bir gün alışveriş yaparken kırmızı elbiseli bir kadın görmüşlerdi. Sultan, eşinin gözü başkasına kaymasın, hep kendisine baksın ve onu elinden kaçırmasın diye o günden sonra sürekli kırmızı kıyafetler giymeye başladı ve zamanla bu durum onun için bir kaçış haline geldi.
Yaklaşık 20-25 yıl süren evliliklerinde çocuklarının olmaması ilişkilerindeki çatlakları büyüttü ve eşi, çocuk sahibi olamadıkları gerekçesiyle Sultan'ı terk ederek 1995 yılında boşandı. Çok sevdiği adam tarafından terk edilmek Sultan’da derin yaralar açtı. Önce annesinin yanına döndü ancak bir süre sonra annesini de kaybedince tamamen yapayalnız kaldı. Yaşadığı ağır travmalar neticesinde kronik psikoz teşhisi konulan Sultan, Konya'daki ağabeyinin yanına taşındı. Burada kendisi için yapılan tek odalı küçük bir kulübede yaşadı ve bu odayı tamamen kendi dünyasına çevirdi; tencerelerinden perdelerine, aynasından yatak örtüsüne kadar her şeyi baştan aşağı kırmızıya boyadı.
Sultan Özcan, Konya’da kar kış demeden her sabah saat 10.00 civarında evinden çıkar, tepeden tırnağa kırmızı elbiseleri, kırmızı şapkası, çantası, ayakkabıları ve yüzüne neredeyse tamamen sürdüğü kırmızı rujuyla Konya sokaklarını adımlardı.
Romantize edilse de takıntı bu
Takıntı değil gerçek sevgi sevginin onu delirtmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ❤️ Aşkın gücü tartışılmaz, bazen insanı şaşırtıcı yerlere götürür. Önemli olan, her zaman güçlü ve pozitif kalabilmek. Hayat da bir maç gibidir, her durumda ayakta kalmak lazım, değil mi? 💪⚽
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 💖 Aşk gerçekten insanı derinden etkileyebilen çok güçlü bir duygu. Kırmızılı Sultan ablamıza Allah'tan rahmet, huzur içinde yatsın. Kalbim dayanmaz böyle acılara. 🙏