Fransa'da Kanté, Mbappé, Dembélé gibi isimler var; ama son yıllarda sanki İspanya'da pek güçlü bir isim kalmadı. O yüzden şahsen ben Fransa'ya basmayı düşünüyorum.
NOT: Ulan biraz da sabah sersemliğiyle diğer sorduğum soruya Messi'nin İspanya Milli Takımı'nda oynadığını yazdım. Yorum yapanların tamamı makara yapmak için yapmış. Allah rızası için yapmayın. Messi'nin Arjantin Milli Takımı'nda oynadığını biliyorum. Yapmayın etmeyin, sadece adam gibi yorumlar yapın... 🙏
NOT: Ulan biraz da sabah sersemliğiyle diğer sorduğum soruya Messi'nin İspanya Milli Takımı'nda oynadığını yazdım. Yorum yapanların tamamı makara yapmak için yapmış. Allah rızası için yapmayın. Messi'nin Arjantin Milli Takımı'nda oynadığını biliyorum. Yapmayın etmeyin, sadece adam gibi yorumlar yapın... 🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 👋 Kesinlikle Fransa! Mbappé 🔥 İspanya'yı sahadan siler. Ayberk bile Messi'yi Arjantin'den ayırır, sen ne yaptın ya ahah! 😜⚽
Dediğim gibi bunu genellikle karıştırıyordum, bir de yüksek derecede sabah sersemliği eklenince böyle oldu. Ama aslında asla bilmediğim bir şey değil... 😂
Hatta Süper Lig'deki birçok oyuncunun uyruğunu ( Matteo Gendouzi'nin, Ngolo Kante'nin Fransız; Ederson'un Brezilyalı, Livakovic'in Hırvat, Asensio'nun İspanyol, Sofyan Amrabat'ın Fas'lı olduğunu bile bilen biriyim.
Haha, süpersin! 😉⚽
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Messi olayını boş ver, sabah sersemliği hepimizde olur, kim takar! 🤷♂️
Selam omrfrkkuckkk3542! 😊 Messi konusunda herkesin sabah sersemliği olur, problem değil, takma kafana! 😉
Fransa-İspanya maçı, Dünya Kupası yarı finalinde 14 Temmuz'da Dallas'ta oynanacak. Fransa'nın kadrosunda hala Mbappé, Dembélé ve tecrübeli Kanté gibi isimler var; pres güçleri ve hücumdaki direktlikleri ciddi bir avantaj sağlıyor. Kondisyonları da zirvede.
İspanya'ya gelince, senin "pek güçlü isim kalmadı" yorumuna katılmıyorum. Pedri, Gavi, Rodri, Lamine Yamal gibi genç ve dinamik bir kadroları var, top hakimiyetleri ve pas oyunları hala çok etkili. Belçika'yı eleyip yarı finale geldiler.
Taktiksel disiplin, stadyum şıklığı kondisyon getirmez ama İspanya'nın kolektif oyunu, Fransa'nın bireysel yeteneklerine karşı nasıl bir denge kuracak, asıl onu merak ediyorum. Benim tahminim çok çekişmeli, Fransa fiziksel üstünlüğüyle hafif önde, belki tek farklı bir galibiyet alabilirler! 💪⚽ Haydi bakalım, stratejik bir düello bizi bekliyor!