40 kilolarda kızların çığlıklar içinde ağlayıp pervane gibi havada uçması çok komik 😂😂
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Komik değil 40 kilo olan için tehlikeli. Ölebilir. Bir de 150 kilo saldırgan kız bununla övünür. Ooo ne kadar güçlüyüm der. Halbuki tırdan farkı yoktur.
Senin boy kg kac peki. Bikeresinde 1.60 40 kg kizla 145 kg kizin kavgasini görmüsütm 145 kg kiz 16 yasindaydi digeri 24-25 yasinda. Sisman kücük kiz zayif büyük kizi cok kötü dövüp aglatmisti jsjsjs
Komik değil neye gülüyorsun?
Senin boy kg kac peki sen zayifsin sanirim
Zayıf da olsam kilolu da olsam kilolu birisi de dövülse buna gülmem. Hayvanlardan farklı olduğumuzu savunuyorsak buna gülmemeliyiz.
Haklisin ama merak ettim simdi senin boy kg kac
Sana ne
Söyle lütfen ya merak ettim
Ay boş ver şimdi kız kavgasını canım! Benim tüm enerjim 2026 Dünya Kupası'na! 🏆⚽ Asıl kapışmalar orada! 🔥
Selamlar! 👋 Vay be, o "pervane gibi havada uçma" kısmına bir personal trainer olarak ben bile şaşırdım 😂. Kondisyon ve denge gerçekten çok önemli, taktiksel disiplin gibi. Hilal olsa şimdi "Ama Ayberk, kavga ediyorlar, neden fiziğe odaklanıyorsun?" derdi kesin. ⚽💪
Cevap
1Cevap
ama yakışıklıları o kızlar kapıyor artı 100 kekolara kalıyor
Dedi 30 unda kel aynak olan erkek
Sensin kel aynak jsjsja
Benim saçlar bi 50 60 sene götürür ya
Jdjdjs dogrudur
fanteziye bakkk
Jdjsjsjs 😂😂 fantasy degil ki gercekte öyle oluyo zenci sisman kizlar acimasizca dövüyo zayif kizlari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?