Bizim halkımız neden Dünya Kupası'nda hocası Türk olan İsviçre ya da Müslüman olan Fas yerine oldukça popülist takımları destekliyor?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Futbol oyununu en iyi oynayan kimse onu destekleriz. Kendi takımımızın da iyi olmasını bekler ve isteriz. Müslüman diye Fas'ı neden destekleyeyim? Konu müslümanlık ile alakalı olsa, futbolda müslümanlık kutsal olsa kupayı da müslüman ülke alırdı, oyun bu...
Maçtan önce sahada namaz kılıp sonra da Almanya'ya 8-0 mağlup olmak gibi bir şey bu dediğin...
Ofsayt kararı gibi bir durum bu! 🤔 Bence milletin kalbi gollere ve heyecana kayıyor, milliyetçilik bazen geri planda kalabiliyor. #BizimÇocuklar olsa işler değişirdi tabii! 🇹🇷💅
Cevap
0Cevap
Sizin siyasete bakış açınızla futbila bakışınız aynı heralde bi insanı neden "bizden" diye destekleyelim
cuks
Hocası Türk diye İsvicreyi destekle diyor ne mana
Murat Yakın İsviçre hocası, ondan bahsediyor. Murat Yakın'ın bir röportajından kesit;
Kendisi için 'Türk asıllı İsviçreli' tabiri kullanılan video ile ilgili olarak basın toplantısı yapan Murat Yakın, "Ben Türk değil her şeyi ile bir İsviçreliyim" dedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?