@Alp9303 Ben de onu diyorum ya zaten. Gurbetçiler Türk Milli Takımını destekleyip yaşadıkları ülkenin milli takımını desteklemeyince çok hoşumuza gidiyor, ancak Türkiye'deki yabancılar kendi ülkesinin takımını destekleyince çoğu Türk milliyetçisi bunu sorun ediyor. Çok ironik. Bu ülkeden nefret edenler bence de çekip gitsin... ben onu demiyorum.
@birkimsegay sorun desteklemek değil desteklemeselerdr olur oyle bir beklentimiz yok bunlar tam tersi rakip takımları tutup Türkler bozkurt yaptı falan ceza alacak ona seviniyorlar. Destek olmasınlar köstekte olmasınlar. Nötr kalsınlar. Almayandaki Türkler alman milli takımıni desteklemiyor ama düşmanlık ediyorlar mı? Hayir. Kıyas doğru değil yani
@Alp9303 Almanya'da hiç bulundun mu bilmiyorum, ama, ne yazık ki Alman'yadaki birtakım Türkler bazı konularda çok da "suçsuz" değil yani. Bunu bir Türk olarak utanarak söylüyorum bu arada. Benim anlamsız romantizmlere ve şövenist düşüncelere karnım tok. Avrupa'nın birçok ülkesinde Ülkücülük aşırı sağcılığın içinde değerlendiriliyor zaten. Tıpkı bazı aşırı sol örgütleri değerlendirdikleri gibi. Sevinenler varsa vardır, ama yukarıdaki arkadaş ve sen genelleme yapıyorsun. Senin tabirinle nötr kalanlarlar da var ve benim esas itirazım genelleme yapılmasına. Bu arada Türk milli takımı Ülkücü Spor'da değil yani. O hareketini herkesin onaylamasını beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Kusura bakma ama ben böyle düşünüyorum...
@birkimsegay bozkurt Türklüğün sembolü sadece ülkücülülere has Bi şey değil. Dünyanın her yerinde Türkler bozkurt yapıyor. Ülkücülügünün ne olduğunu bile bilmiyordur cogu. Yapma sebepleri Türk sembolü olması. Siyasi bir şey değil kimlikle alakalı. Diğer ülkelerin sembolü sorun olmuyor da bizim ki mi oluyor? Türklere karşı Bi cekememezlik var. AVRUPA ŞAMPİYONASINDA SIRBISTAN ARNAVUTLUK MAÇINDA SIRP BIR OYUNCU CETNIK SELAMI VERDI VE UEFA TARAFINDAN CEZA ALMADI. Demek ki sadece bize işliyor bu uydurma kurallar. Ayrica Bizi ırkçılıkla suçlayan Almanya tarihin en büyük soykirimini yapmış ülkedir. Milyonlarca Yahudiyi ben mi yaktım? Almanya ırk ve sembol üzerinden duyar kasacak son ülkedir. Utanmalari da yok.
@birkimsegay bizim aleyhimize olan şeylerde bize destek olanlar vatansever kürtler. köpek gibi sevinenler de kurdistanci vatansız kürtler. Kendi ülkesi ve milli takimi olmadığı için bunlar kendilerini başkalarının üzerinden avutuyor. Sığınti geldiler sıgınti gidecekler değişmez bu. Vatansever Kürt kardeslerimse her zaman bizle beraber. Bunun ayrımını da iyi yapmak lazım.
@Alp9303 O hareket için Türklüğün sembolü diyorsun, bir an için kabul ettim diyelim, lakin şimdilerde onu ülkücülerden başka kullanan yok, değil mi? Lütfen dürüstçe bir cevap verir misin? Üstelik inan o hareket Türklüğün sembolü falan da değil yani. Tıpkı gelinen yerde zafer işaretinin Kürt siyasal hareketine mal olduğu gibi, bu da sizin camiaya mal olmuş bir şey artık... Merih Demiral'ın o hareketi Ülkücülük adına yaptığına sanırım sen de katılıyorsundur bu arada? Almanya'da örneğin Arvavutluk milliyetçileri de yukarıda bahsettiğim listenin içinde. Tıpkı birçok aşırı sol örgütler gibi. Almanya geçmişiyle çoktan hesaplaştı. Gelinen yerde Almanya'da Nazi propagandası yapanın gözünün yaşına bakmazlar ve saniyesinde yakasına yapışırlar. Özellikle Alman'yanın hiçbir aşırı sağcılığa müsamaha göstermemesinin sebebi geçmişte yaşanan rezillikler zaten. Neyse... küfürsüz ve saygısızlık etmeden konuştuk... memnun oldum... teşekkür ederim cevapların ve nezaketin için...
Göktürkler’in bayrağında ne var? Madem Türklerin değil sana göre? Şu an temelsiz konusuyorsun. Yine varsayalım ki ulkuculerin hareketi ne olmuş yani? Ben Belçika vatandaşıyım ve burada seçimler de sağ partiler büyük fark atı ama kimse bunu kınamadi eleştirmedi? Türkiye de miliyetciler neden dışlanıyor bu vatanın evladı değil mis gibi? Savaş olsa ilk kimin koşacağı ortada neyini begenmiosunuz? Avrupa da bile sağ in kazanmasina kimse tepki göstermemişken? Neyse konumuz siyaset değil ama o simge yi ulkuculuk adina yapmadini herkes biliyor ve iyi ki de yaptı hepimizi tüm Türkleri bugün birleştirdi hainler de kendini az buçuk gösterdi !
O çocukların gazabi senin 7 sülalende olsun Moğol d*lü siz herşeyin en kötüsünü hakediyosursunuz cehennem Türkler için iyi ki var rezil ırk😂😂😂 orta kuzze cate ew roboski abd oyuncakları sizi ahshshshahhshd tarihe oyuncak olan geçen irk
Y’a sev ya terket Ermeni d*lu ne diye sevmedigin ülkenin ekmegini yiyon kani bozuk, sizin Türkleri gücünüz yetmez ekran arkasından havlarsınız. Gizli hesabına dua et Amcam polisti yoksa senin kimliğini ifşa etirip çoktan vatandaşlıktan atirmistim!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yurtdışında yaşayan Türk gurbetçiler için de bir şey diyor musun peki?
Onlar destekliyor aq farkındaysan
Kimi destekliyor, Türkiye'yi mi?
Turnuvada en fazla sayıda taraftari maç izleyen ülke Türkiye. Destekliyorlar tabi. Desteklemeyen tipler turk değil onlar belli ne olduğu
@Alp9303 Ben de onu diyorum ya zaten. Gurbetçiler Türk Milli Takımını destekleyip yaşadıkları ülkenin milli takımını desteklemeyince çok hoşumuza gidiyor, ancak Türkiye'deki yabancılar kendi ülkesinin takımını destekleyince çoğu Türk milliyetçisi bunu sorun ediyor. Çok ironik. Bu ülkeden nefret edenler bence de çekip gitsin... ben onu demiyorum.
@birkimsegay sorun desteklemek değil desteklemeselerdr olur oyle bir beklentimiz yok bunlar tam tersi rakip takımları tutup Türkler bozkurt yaptı falan ceza alacak ona seviniyorlar. Destek olmasınlar köstekte olmasınlar. Nötr kalsınlar. Almayandaki Türkler alman milli takımıni desteklemiyor ama düşmanlık ediyorlar mı? Hayir. Kıyas doğru değil yani
@Alp9303 Almanya'da hiç bulundun mu bilmiyorum, ama, ne yazık ki Alman'yadaki birtakım Türkler bazı konularda çok da "suçsuz" değil yani. Bunu bir Türk olarak utanarak söylüyorum bu arada. Benim anlamsız romantizmlere ve şövenist düşüncelere karnım tok. Avrupa'nın birçok ülkesinde Ülkücülük aşırı sağcılığın içinde değerlendiriliyor zaten. Tıpkı bazı aşırı sol örgütleri değerlendirdikleri gibi. Sevinenler varsa vardır, ama yukarıdaki arkadaş ve sen genelleme yapıyorsun. Senin tabirinle nötr kalanlarlar da var ve benim esas itirazım genelleme yapılmasına. Bu arada Türk milli takımı Ülkücü Spor'da değil yani. O hareketini herkesin onaylamasını beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Kusura bakma ama ben böyle düşünüyorum...
@birkimsegay bozkurt Türklüğün sembolü sadece ülkücülülere has Bi şey değil. Dünyanın her yerinde Türkler bozkurt yapıyor. Ülkücülügünün ne olduğunu bile bilmiyordur cogu. Yapma sebepleri Türk sembolü olması. Siyasi bir şey değil kimlikle alakalı. Diğer ülkelerin sembolü sorun olmuyor da bizim ki mi oluyor? Türklere karşı Bi cekememezlik var. AVRUPA ŞAMPİYONASINDA SIRBISTAN ARNAVUTLUK MAÇINDA SIRP BIR OYUNCU CETNIK SELAMI VERDI VE UEFA TARAFINDAN CEZA ALMADI. Demek ki sadece bize işliyor bu uydurma kurallar. Ayrica Bizi ırkçılıkla suçlayan Almanya tarihin en büyük soykirimini yapmış ülkedir. Milyonlarca Yahudiyi ben mi yaktım? Almanya ırk ve sembol üzerinden duyar kasacak son ülkedir. Utanmalari da yok.
@birkimsegay bizim aleyhimize olan şeylerde bize destek olanlar vatansever kürtler. köpek gibi sevinenler de kurdistanci vatansız kürtler. Kendi ülkesi ve milli takimi olmadığı için bunlar kendilerini başkalarının üzerinden avutuyor. Sığınti geldiler sıgınti gidecekler değişmez bu. Vatansever Kürt kardeslerimse her zaman bizle beraber. Bunun ayrımını da iyi yapmak lazım.
@Alp9303 O hareket için Türklüğün sembolü diyorsun, bir an için kabul ettim diyelim, lakin şimdilerde onu ülkücülerden başka kullanan yok, değil mi? Lütfen dürüstçe bir cevap verir misin? Üstelik inan o hareket Türklüğün sembolü falan da değil yani. Tıpkı gelinen yerde zafer işaretinin Kürt siyasal hareketine mal olduğu gibi, bu da sizin camiaya mal olmuş bir şey artık... Merih Demiral'ın o hareketi Ülkücülük adına yaptığına sanırım sen de katılıyorsundur bu arada? Almanya'da örneğin Arvavutluk milliyetçileri de yukarıda bahsettiğim listenin içinde. Tıpkı birçok aşırı sol örgütler gibi.
Almanya geçmişiyle çoktan hesaplaştı. Gelinen yerde Almanya'da Nazi propagandası yapanın gözünün yaşına bakmazlar ve saniyesinde yakasına yapışırlar. Özellikle Alman'yanın hiçbir aşırı sağcılığa müsamaha göstermemesinin sebebi geçmişte yaşanan rezillikler zaten. Neyse... küfürsüz ve saygısızlık etmeden konuştuk... memnun oldum... teşekkür ederim cevapların ve nezaketin için...
Göktürkler’in bayrağında ne var? Madem Türklerin değil sana göre? Şu an temelsiz konusuyorsun. Yine varsayalım ki ulkuculerin hareketi ne olmuş yani? Ben Belçika vatandaşıyım ve burada seçimler de sağ partiler büyük fark atı ama kimse bunu kınamadi eleştirmedi? Türkiye de miliyetciler neden dışlanıyor bu vatanın evladı değil mis gibi? Savaş olsa ilk kimin koşacağı ortada neyini begenmiosunuz? Avrupa da bile sağ in kazanmasina kimse tepki göstermemişken? Neyse konumuz siyaset değil ama o simge yi ulkuculuk adina yapmadini herkes biliyor ve iyi ki de yaptı hepimizi tüm Türkleri bugün birleştirdi hainler de kendini az buçuk gösterdi !
@yalnizlik11 Tebrik ederim seni, müthiş bir seviye bu. 👏
@yalnizlik11 imzamı atarım her satırına
@yalnizlik11 emirdağlı mısınız
Neden desteklemek istemiyorlar diye de sorarlar adama melek Türkler 😇🪽🪽
Çok da ihtiyacımız vardı sanki şerefsizlerin desteğine
Şeref ve tirk kelimelerini bagdastiramadim birbirinizi yiyin suri and tirk kardesler🫶🏻🥰
Niye ağlıyorsun o zaman soru sormuş bide 😂😂
Bayraktar tb2 ve f 16 hırtları katlediyor puhahaha Roboski
Tb2 korkulu rüyanız
Suriler sizden bile adamdır o kadar düşün onlar da şerefsiz ama sizin kadar olamazlar
O çocukların gazabi senin 7 sülalende olsun Moğol d*lü siz herşeyin en kötüsünü hakediyosursunuz cehennem Türkler için iyi ki var rezil ırk😂😂😂 orta kuzze cate ew roboski abd oyuncakları sizi ahshshshahhshd tarihe oyuncak olan geçen irk
Laz kemal mi dedi Tb2'yi faşo😂😂😂😂
Senin 7 sülalende olsun inşallah vatan haini köpek
Tb2 teker teker indiriyor Kürtleri puhahahha Suriye ve ırakda
Esat oktay yıldıran
Oyuncak sizsiniz omurgasız köpekler
Zihniyetini skym Moğol ya (nerden çıktığını bilmeyen)😂😂😂😂
Sari torbada değil kırmızı yeşil sari torbada tr'ye yolluyolar rahat oll sennnn 😂😂😂😂😂 laz amcan sağolsun
Sarı torbaları ailenize kargoyla gönderiyoruz ağla doğuda her gün sarı torbalı kargolarınız geliyor
O sirada tirk kanallarina verilmeyen tirk cenzleri 😂😂 tövbe ya türk gibi düşündüm rezil ve faso olan sizsiniz
Torbalar senin ve her gun bir tirk fasosunu içine sokuyo sende birgün girersin laz amcan bekliyodur orada seni ajsksjdjdj arasla yollasinlsr seni
Y’a sev ya terket Ermeni d*lu ne diye sevmedigin ülkenin ekmegini yiyon kani bozuk, sizin Türkleri gücünüz yetmez ekran arkasından havlarsınız. Gizli hesabına dua et Amcam polisti yoksa senin kimliğini ifşa etirip çoktan vatandaşlıktan atirmistim!
onlara sor abisi bize degil
Rahatsız değilsin yani onlardan
Biz senin gibi boş yapmayiz kamil gider geregini yapariz. Sende rüzgar yapma git almanya ispanya maci basliyor izle mk
Aynen yaparsın kesin dayıcım
kimler mesela
Zaza Kürt Arap Ermeni
Onlar zaten hep böylelerdi türkleri nezaman sevdilerki
çerkes dicen sandım
Çerkes misin
Evet.
Şehir olarak nerelisin peki
Rize