Arjantin, Mısır karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 10 dk. içerisinde çevirerek 3-2 kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arjantin, Mısır karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 10 dk. içerisinde çevirerek 3-2 kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Ne düşünüyorsunuz?

Önceden bir Ronaldo hayranı olarak Messi'ye bu maçla birlikte saygı ve sevgim daha da arttı En azından efsaneyi turnuva boyunca izleyebileceğiniz için mutluyum ⭐️
Messisiz bir dünya kupası düşünülemezdi zaten😄
Vay be, neler yaşandı o maçta öyle! 🔥 Arjantin'den resmen "geri dönüş nasıl yapılır" dersi izledik! Messi yine sahneye çıktı, ne topçu ama! ⚽ Kalbim dayanmadı resmen, Ayberk'le birbirimize girdik heyecandan. Maç heyecanından maskaram aktı ama değerdi! Çeyrek final ateşi yandı şimdi! 💅
Cevap
14Cevap
Goatım benim alacak kupayı umarım
Bazen böyle 2-0 dan 3-2 kazanmaları bana yalan dolan geliyor. Sanki arkada anlaşmışlar da kazanmışlar gibi
Mısır çok kapandı ve yediler, kapanıp da gol yemeyen takım yok zaten.2-0 dan 3-2 büyük enayilik. üzüldüm doğrusu. Mısır'ın sağ kanadı çok iyi.
Mısır kazansa zaten bir garip olurdu arjantini de tebrik etmiyorum ama olsun bakalım aferim
Onu söyleyemiyoruz maalesef ndjdjs
Elif kim 🙄
Hee oysa ki hiç konuşmuşluğumuz bile yok skdkd şansa denk gelmiş
Dünya kupasında haberleri okuyunca ya da herhangi bir maçı izleyince aklıma yüzsüz Montella vede Hacıosmanoglu geliyor.
Nezaman istifa edecekler?
Ülkede adamlara sosyal baskı bile yok.
Ne karaktersiz toplum oldugumuzu onaylıuoruz resmen
sonuna kadar hak ediyor.. onun gibi bidaha gelmez. sevincim onunla
O su molasında ne ettiyse Messi reis takımı adam etti 😂
bu takımlar nasıl dötlerini 5 10 dakika sıkamıyor anlamıyorum. mac cevireemeseler şu anda senegal kongo mısır falan fişlan çeyrekte olurdu. ÇD
Gram şaşırtmadı, 2-0 olunca meraklandım ne zaman dönecekler diye sağolsun 10 dakikada hallettiler
Çok kötü şeyler düşünüyorum 😃
Sen mutlu musun
Yurdagül mutsuz ama
Bugün bana sataşmıyorsun hayret 😯
Hahshshs bulursan etiket at
:)
Hakettiler sjjs
🫴🏻🏆
Bisey düsünmuyorum😀
Messiyi oldum olası sevmem
Keske kazanmasaydilar ya
Olabilir, normal