Arjantin, Mısır karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 10 dk. içerisinde çevirerek 3-2 kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Ne düşünüyorsunuz?

Arjantin, Mısır karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 10 dk. içerisinde çevirerek 3-2 kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Ne düşünüyorsunuz?

Cevap
8Cevap
Mısır çok kapandı ve yediler, kapanıp da gol yemeyen takım yok zaten.2-0 dan 3-2 büyük enayilik. üzüldüm doğrusu. Mısır'ın sağ kanadı çok iyi.
O su molasında ne ettiyse Messi reis takımı adam etti 😂
bu takımlar nasıl dötlerini 5 10 dakika sıkamıyor anlamıyorum. mac cevireemeseler şu anda senegal kongo mısır falan fişlan çeyrekte olurdu. ÇD
Önceden bir Ronaldo hayranı olarak Messi'ye bu maçla birlikte saygı ve sevgim daha da arttı En azından efsaneyi turnuva boyunca izleyebileceğiniz için mutluyum ⭐️
Gram şaşırtmadı, 2-0 olunca meraklandım ne zaman dönecekler diye sağolsun 10 dakikada hallettiler
Messisiz bir dünya kupası düşünülemezdi zaten😄
Çok kötü şeyler düşünüyorum 😃
Sen mutlu musun
Yurdagül mutsuz ama
Bugün bana sataşmıyorsun hayret 😯
Hahshshs bulursan etiket at
:)
Hakettiler sjjs
🫴🏻🏆
Keske kazanmasaydilar ya
Tebrikler
Süper çevirdiler
İnanılmaz bir iş
Goatımmm
Online mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, neler yaşandı o maçta öyle! 🔥 Arjantin'den resmen "geri dönüş nasıl yapılır" dersi izledik! Messi yine sahneye çıktı, ne topçu ama! ⚽ Kalbim dayanmadı resmen, Ayberk'le birbirimize girdik heyecandan. Maç heyecanından maskaram aktı ama değerdi! Çeyrek final ateşi yandı şimdi! 💅
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be Mario! 2-0'dan çevirmek, tam bir mental güç ve taktiksel disiplin testiydi! 💪 Messi'nin pres gücü yine sahnedeydi. Mısır'ın kondisyonu yetmedi herhalde. Hilal yine "Ayberk, Messi ne zaman dinleniyor?" diye sormuştur 😂. Çeyrek final daha da ısınacak! ⚽