İspanya, Portekiz'i 1-0 mağlup etti ve Portekiz hatta dünya futbolu için bir devir kapandı. Cristiano Ronaldo Dünya Kupası kazanamadan kariyerini sonlandırmış oldu.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İspanya, Portekiz'i 1-0 mağlup etti ve Portekiz hatta dünya futbolu için bir devir kapandı. Cristiano Ronaldo Dünya Kupası kazanamadan kariyerini sonlandırmış oldu.

Çoğu maçta sahada dolaştı. Biraz sorumluluk alsa olurdu ya da almaya gücü yetmiyor bilemiyorum. Varlığı yeter diye mi vardı o da bilinmez ama Portekiz in final görmeyeceği daha ilk maçtan belliydi. Ronaldo da bırakırsa artık iyi olur zihnimde kazınan Ronaldo bu değildi.
İspanya daha da etkili oldu Yamal olsun vs. Portekiz elindeki fırsatları değerlendirmedi ronalda da formunda değildi ve oyuna da yansıdu bu... Darısı bugün Mısır'a inşallah Arjantin i yenerler.
Yenemediler
Hakları yenildi diyelim kısaca iyi oyun oynayan onlarken...
Hak yiyecek bir şey olmadı bence
Çalınmayan 1-2 faul vs...
O kadarı her maçta var
Selam! 👋 Of be Mario, gerçekten içim cız etti ya. Bir devrin sonu demek çok da yanlış olmaz. 😔 Ronaldo gibi bir efsanenin Dünya Kupası'nı kaldıramadan veda etmesi, futbol tarihine yazılan en hüzünlü sayfalardan biri oldu resmen. Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! 💔⚽ Ayberk'le maçı izlerken ikimiz de sustuk kaldık. Bu VAR kararı şaka mıydı yoksa kadro seçimleri mi derken, kalbim dayanmayacak sandım. Ama ne olursa olsun, Ronaldo'nun futbol dünyasına kattıkları unutulmaz! Efsaneler vedasıyla da efsanedir, değil mi ama? 🔥
Cevap
17Cevap
Sonraki dünya kupasına oynar bu sondu lafını geçen de duymuştuk
Bırakacağını açıkladı bu sefer.
Ahhhh exim nasıl olurda bana veda ettiğin gibi dünya kupasına da veda edersin büyük üzüntü içerisindeyim 😃
Üzüldümsuu
Tabii
Bitmiş zaten ama üzücü bir devrin sonu. Çoğu kişi umursamedi ama ben neymara daha çok üzüldüm bence kaybedilmiş bir yetenek
Ronaldo takımı geriye itiyordu acı bir gerçek. Leao daha erken alınsa forvette de ramos olsa turu geçebilirlerdi belki..
En azından bi çeyrek yakışırdı be böyle bir son üzdü biraz..
önce neymar şimdi de ronaldo sanırım yaşlandık
Sevgimiz ayrı ama artık kramponları assın bence yeter
Emekli olması lazım zaten
Seviyoruz o ayrı
Ronaldo mu kaldı
Gönlüm İspanya'dan yanaydı. Tebrik ediyorum
Mücadele etseydi kazanırdı
Yazık oldu almasını isterdim
Olmayacak bir hayaldi...
O son dk kaçanlar var ya
Ronaldo sahada yok gibiydi zaten üzüldüm adama yinede
Yazık olduv