Bosna maçında Amerika takımının en skorer futbolcusunun kırmızı kart alıp bir sonraki maçta oynayamamasına üzülen pedofili Trump'ın FIFA'yı arayıp kırmızı kartı askıya aldırıp oyuncuyu da oynatması artık dünya kupasının da bittiğinin resmi bildirisi oldu gibi... şımarık Amerika ne kadar şımaracak bakalım
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Messi maçlarını izliyorum sadece
Benim bildigim belirli bir turdan sonra kartlar iptal edilir, sen yinede araştır biraz her yerde yazana inanma
Belirli bir tür derken... son 16 kaldılar bir maç ceza alması gerekiyordu kırmızı kartı iptal edilmiş... Trump sonrasında FIFA'ya teşekkür etti bir de
Yok yok bu turda tüm kartlar iptal ediliyor trump ile alakasi yok. Kandirmişlar sizi
Emin misin tüm haber kanallarında aynı şeyi soyluyor
Eminim sen bizdeki haberlere bakma
FIFA'nın turnuva formatındaki değişikliğiyle birlikte, turnuva genelindeki maç sayısının artması nedeniyle oyuncuların kritik aşamalarda cezalı duruma düşmesini önlemek için uygulanan kurallar şu şekildedir:Grup Aşamasından Sonra: Grup maçlarında görülen tek sarı kartlar, Son 32 turuna geçilmeden hemen önce silinir. Çeyrek Finallerden Sonra: Son 16 ve çeyrek final maçlarında biriken sarı kartlar da yarı final öncesinde sıfırlanır.
İnanılmaz ya ben şimdi deccal trumpun gunahini mi aldim
Ona gelene kadar kimlerin almişindir da neyse :D
En kötüsü buydu🙄
Kimse senden önemli degil salla gitsin ;)
İzlemiyorum bariz şike dönüyor kupada
Evet göstere göstere şike var
Klasik Yahudi lobisi hiç sekmez
Lobicilik mi kaldı birader açık açık fifayi arayıp tehdite etmiş gostere göstere😅
O da lobinin gücünden geliyor ya işte kral 😂😂
Ya... ben atom bombasından geliyor zannettim ya da FIFA baskaninin karısını kızıni tehdit etmişlerdir falan zannettim
Trump'ında sırtını dayadığı güçler var ve işin kötüsü Amerika her zaman istediğini almaya devam edecek maalesef
Rusya canım gibi Ukrayna bataklığına saplanmasaydi bir umut kurtulurduk da ne zamana bu Ukrayna savaşı başladı denge bozuldu İsrail ve Amerika her caninin istediğini yapmaya basladi
Bu tür ülkeler menfaatleri olsun analarına sövseler bir çıkar yol bulurlar olan yine sen ben biz gibi vatandaşlara olur
U S A ❤️
İnşallah sevdigin kızın adıdır o usa 😅