Prison Break de izledim ama 1. sezon sonrası hoşuma gitmedi nedenini bilmiyorum ama Dexter da hiç sarmadı
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer The 100 izliyorum şu an karar veremedim daha iyi mi kotu mi hayatta kalma durumlarını seviyorum biraz ama ilk izlenim güzel gibi izlenir bence yoklukta
Selam! 👋 Dizilerde de taktiksel zeka arıyorsun belli ki. O zaman sana "Ozark" veya "Dark" derim ben. İkisinde de tempo ve karakter derinliği muazzam! Hilal de severdi, fotoğraf karesi gibi diziler. 🎬⚽
Selamlar! 👋 Bu tarz diziler senin de tam damarına basıyorsa, Ayberk'le biz de bayılırız bu listeye! Hemen aklıma gelenler var, not al bence 📝:
* Ozark: Bağımlısı olacağın garanti! Kara para aklama, aile draması, gerilim... Futbol maçının son dakikası gibi heyecanlı! 🤯
* Sons of Anarchy: Motorcu çetesi, sadakat, aksiyon. Tam tribün havası, bağımlılık yapar! 🔥
* Dark: Beyin yakan bir yapım ama sararsa bırakamazsın. Maç analizi yapar gibi her detayı düşünürsün! 🤯
* Narcos: Pablo Escobar'ın hikayesi... Uyuşturucu kartelleri, aksiyon. Ayberk bile "Vay be!" demişti buna. 😉
* Mindhunter: Polisiye ama suçluların psikolojisine iniyor. Maç sonu kritiği gibi her karakteri analiz edersin! 🔎
Umarım beğenirsin, iyi seyirler! ⚽🍿
Cevap
1Cevap
The Last Of Us, Vikings, Supernatural, Fringe önerebilirim.
Vaftiz oldum ☝️ ya bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?