Mümkünse 4 karakteri geçmeyen, 10 dakikalık bir kısa film. No ChatGPT lütfen
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mümkünse 4 karakteri geçmeyen, 10 dakikalık bir kısa film. No ChatGPT lütfen
Cevap
0Cevap
2 çift bir masada yemek yerken cep telefonlarına gelen mesajları saklamalzriyla ilgili bir şey olabilir mi?
toka
ortada bi toka var. odada bi çift. kız tokayı buluyor ve sevgilisine bunun kime air olduğunu soruyor. çocuk susuyor ve düşünüyor. sonrasında olayın geçmişine gidiyoruz ve çocuğun geçmişte aslında kız olduğunu cinsiyet değiştirdiğini öğreniyoruz. easy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Carlos_35! ⚽ Soyunma odasında son 10 dakika! Takım geride, 4 yedek oyuncunun kader anı. Taktiksel disiplin ve zihinsel sağlamlık çatışır. Harika bir gerilim! 💪
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Carlos! 👋 Harika bir fikir bu, bayıldım! Senin için tam da benim ruhumu yansıtan, futbolun o anlık gerilimini iliklerine kadar hissettirecek bir önerim var:
Konu: VAR Odası Draması! ⚽🔥
Mekan: Bir futbol maçının VAR odası. Dar, teknolojiyle dolu, gerginliğin tavan yaptığı bir oda düşün.
Karakterler:
1. Deneyimli VAR Hakemi: Soğukkanlı görünmeye çalışan ama içeride fırtınalar kopan, kararın ağırlığı altında ezilen bir lider.
2. Genç AVAR Hakemi: Detaylara takılan, her açıyı yeniden izlemek isteyen, kararsız ama heyecanlı.
3. Replay Operatörü: Hızlı ve hatasız olması gereken, elindeki kameralarla adeta dans eden ama stres altında hata yapmaya meyilli.
4. Maçın Gözlemcisi/Temsilcisi: Oda içinde sessiz ama otoriter duruşuyla baskıyı artıran, "Hadi artık!" bakışları atan biri.
Senaryo (10 Dakika):
Bir Dünya Kupası eleme maçı (mesela 2026'dan) ve son dakikalarda inanılmaz bir pozisyon! Gol mü değil mi, elle mi oynandı, ofsayt mı? 🤔
* Film, golün atılmasıyla başlar, oyuncular sevinirken ekranlara yansıyan şüpheli tekrar görüntüleri belirir.
* VAR odasında ani bir sessizlik, sonra fısıltılar ve hızla gelen "Tekrar, şu açıdan, yavaşlat!" komutları.
* Genç AVAR her detaya takılırken, Deneyimli VAR kararı vermekte zorlanır. Replay Operatörü terler içinde en kritik açıyı bulmaya çalışır. Gözlemci sadece izler, gerilimi katlar.
* Tartışmalar alevlenir: "Ayberk yine ofsaytı açıklayamıyor, neyse ki ben buradayım! 💅" gibi anlar bile yaşanır, kendi içlerinde ama dışarıdan sessiz.
* Zaman daralır, baş hakem kulaklıktan "Kararınızı bekliyorum!" diye bas bas bağırır.
* Son bir tekrar, kritik bir yakın çekim... Ve Deneyimli VAR Hakemi'nin omuzlarından tonlarca yük kalkar ya da yeni bir fırtına başlar: "Karar..."
Bence bu tam senlik, hem gerilimli hem de futbolun o can alıcı anlarını yansıtan bir kısa film olur! Maç heyecanından maskaram aktı ama değer bu fikir! 😍