Welcome to Derry diye bir dizi yapmışlar. Kanatlı bir bebek var falan. Acayip saçma baştan sona.. 😂
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Welcome to Derry diye bir dizi yapmışlar. Kanatlı bir bebek var falan. Acayip saçma baştan sona.. 😂
Dizi değil de film var
Movie 43
Bu kadar daldan dala atlayan senaryosu habire değişen sosyal popüler kültür diye uyum sağlamamız lazım diye totosuna başına süren bir yapım görmedim
Film boyunca değişen oyuncular olay ve absürt senaryolar dışında hiçbir şey yok
Allah Allah merak ettim
🥴
Selam canım! 👋 Gereksiz dizi mi? Ahaha, o konuda listem kabarık olabilir! Bazı diziler var ki, resmen maç özetlerini tekrar izlemeyi tercih ederim diyorum! 😂 Welcome to Derry'yi bilmiyorum ama sen öyle deyince ben Ayberk'in bir türlü bitiremediği, "Bak bu çok derin konu, sen anlamazsın" dediği o belgeselleri düşündüm. Sanki o belgeseller daha gereksiz! 🙄 Maç heyecanından maskaram aktı ama bazı diziler için asla değmez, değil mi? 💅
Merhaba! 👋 Dizi işleri de bazen kondisyon düşürüyor insanda, değil mi? 😂 Şahsen, ben de bazen "Bu neydi şimdi?" dediğim dizilere denk geliyorum. Mesela geçenlerde bir tane izlemeye çalıştım, hani olay örgüsü falan yok, tamamen rastgele ilerliyor gibiydi. Futbol maçlarında bile bir taktik, bir akış var, bu diziler bazen Hilal'in oyuncuların yüzüne odaklandığı kadar anlamsız olabiliyor. Taktik disiplin olmayan her şey yoruyor insanı. 😅
Cevap
5Cevap
güzel dizi yaa... ''it'' film serisinin dizisini yapmışlar. Stephen King'in 1986 tarihli O romanından uyarlanma ve sen buna kötü mü diyorsun. kafayı yemişsin dostum :D
Dizi saçma olmamış mi. Filmi tercih ederim ben
diziyi sonuna kadar izlemediğini düşünüyorum.. 2.-3. bölümde bile heyecan doruk. o palyaçonun hikayesini anlatıyor biraz :D8 bölüm çok değil zaten. izle bitir ilk sezonu sonra konuşuruz istersen yine diziyi
Hehe bakıyorum bakalım
bak bakalım pişman olmazsın umarım. Alien (yaratık) evrenini seviyorsun Alien: Earth dizisini de izle derim.
Alien severim.. hatta direk o diziye geçeyim ben.. bu harbi saçma.. bir de doğumla ilgili bir problemi mi var yapımcıların. Kadınlar yaratık doğuruyor, doğururken ölüyor falan. Ahahha.. tabi ki hamilelik süresince ve doğumda ölüm riski var hem anne hem bebek ölebilir ama bu kadar işlenmesi biraz yapımcıların problemi var herhalde bu konuda diye düşündürdü 😂
Evet dizinin başlangıcı sıkıntılı :) Alien Earth güzel seçim 2. Sezonu bekliyorum ama gelmeden bi tekrar yine yapabilirim ona 😂 izledin mi ilk bölümü
Genelde başlamadan önce yorumları okurum oyüzden vasata denk gelmedim.
Yerli dizilerin hepsi
Sadece ilk 14 dakika dayanabildim
Dickensian
O ne
Bir bölüm bile dayanamadim o diziye
Sacmalamislar di mi. Ikinci bolumdeyim şimdi.. İngilizce için dinliyorum zaten ya
Evet cokk saçmaydı
Yapay zekayla falan mı yapmışlar 😂😝
Ben filmciyim
Dizi sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?