- Bu sorunun cevabı bende kesinlikle aşkı memnudur. Hem saçma hemde izlemeyi bırakamıyorum 😂

Aşk-ı memnu'yu Ben de izliyorum ama saçma dizi olarak bulmuyorum o yüzden cevabım aşk-ı memnu değil çünkü ben severek ve beğenerek izliyorum. Şimdi sen bir ihaneti aldatılmayı mı sevip beğeniyorsun diyeceksin belki hayır tabii ki konusundan ziyade genel oyuncular giyimleri tavırları mekan bunlar da çok önemli benim için bir dizide bunları da beğeniyorum yani genel olarak diziyi beğeniyorum sadece kurgu ya da konu değil.
O yüzden cevabım bez Bebek olacak yani biliyorum saçma belki yaşıma da uygun değil ama maalesef izliyorum tabii ki öyle oturup saatlerce değil arada bir denk gelirse
Bu gece fi dizisinin son bölümünü izleyeceğim ve izlemek için sabırsızlanıyorum. İnanılmaz başarılı bir dizi olduğunu düşünüyorum. Özellikle Can Manay ve Duru Durulay karakterlerinin oyunculuğunu çok beğeniyorum. Ama hepsi yetenekli oyuncuların ve senaryosuyla da müzikleriyle de beni kendine zincir ile bağlamış durumda 🎬
Cevap
3Cevap
Hawkeye
Yaprak dökümü hem saçma bulup hemde
İzlerdim kızları herşeyı yapardı
Annesi aman Ali Rıza bey huzurumuz kaçmasın
Ali Rıza iptal 😂
Arka sokaklar.. Dizinin çocuk oyuncuları büyüdü bizler yaşlandık dizi sezonları hâlâ son gaz devam galiba bu dizi hepimizi gömer..😀
Adını Feriha Koydum da Halil - feriha sahnelerini aşırı cringe bulmama rağmen bir yandan da izlemekten keyif alıyorum.
Şu Aşkı Memnu izlemeyi hiç bırakmadım nedense ne zaman görsem yine izlerim
Aşkı memnuya nasıl saçma dersin kitabı bile var koskoca yazar halit ziya yazmış
Bence saçma değil ama Kiraz Mevsimi'ne takıktım bir dönem ahshsjh.
Saçma değildi ama Leyla ile mecnun , Behzat ç , beni böyle sev dizilerini izledim bitirdim
Bıraktığım yok öyle. Ama şu an Dark izliyorum ve bir çok mantıksal kurgusal hatalar var sırf sonunu merak ettigimden bitirmeye calisiyom
İzlediğim en saçma dizi Alias Grace'di
Neresi saçma? Bence gayet mantıklı. Benim cevap da aşkı memnu
Her yaz yayınlanan canım romantik komediler izlemek istemesen bile birine anlatırken buluyorsun kendini
Çukur ve kırgın çiçekler
Kırgın çiçekler 🤣🤣
Leyla ve mecnun
Kiraz Mevsimi
Çukur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?