Ben kendimi bildim bileli serçe parmağım hep kalın sanırım mantar var nasıl geçer
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Önce bi cildiyeye git ilaç milaç törpü versibler onun karışımlı ilacı var eczaneye gitswn verir törpüli mörpülü bir kaç aya iş yapar diye düşünüyorum
Cildiyeye deri çatlağı için gidicektim tırnağımıda göstersem olur mu ki
Dar ayakkabidan kaynaklı o , geniş giy bak azalacak
Yıllardır var 1 numara büyük olsada devam edıyor doğustan olma ıhtımalı var mıdır
Ayakların taraklidir
Değil orası düz cıkıntı yok
Mantar ilacı var düzenli kullan geçer
Tamamdırr eczaneden alayjm
İyi bir marka bul gecene kadar düzenli kullan daha önce yaşadık böyle sorunlar. Geçti gitti. Mantar geçmeden bırakırsan sürekli tekrarlar bu yüzden eczaneden al. Bolca havalandır geçene kadar
Ve dar ayakkabı sevdandan vazgeç yoksa ilede parmak eğriliği olur genelde bu dar ayakkabı sonra terleme sebebi hava alamam gibi nedenlerle olur. Asla rahat etmediğin ayakkabıyı giyme
Geçtiğini nasıl anlarım
Ya benım ayaklarım cok kucuk 35.5 bile önden büyük geliyor yandan tam oluyor
Hemen hemen o tırnak bir sefer baştan sona uzayacak keseceksin uzayacak keseceksin sonra yeni çıkan tırnak zaten düz olur sonra düzelir. 35.5 mu sen 155 boyunda mısın😅😅 bilmiyorum önü dar olmasın .
165 ahznajanaj benım tırnaklarım dipten uzamıyo sanıeım
Uzar uzar ortalam 1. 15 ayda düzelir. Sen eczane ye danış iyi bir ilaç al onun törpüsüde var onla birlikte kullan. Senin ki gökten zembille gelecek değil ya😅😅🤭
İyi bari 165 sin. Normalde 155 ler 35.5 falandır
Ayshwbwuhw tamamdırr teşekkür edeeimmm
Ricaederim minnoş ayaklı kız😃😃 bence ihmal etme ayak herşeydir sağlığına dikkat et
Ya zaten problem yokta ben anlamadım sadece
Belli dönem birçok insan yaşıyor bunu o yüzden çözüm ara kafana takma geçer yani
Yaş kaç
18.
Hatırlamıyorum ıkı ayağımda da sadece serce tırnağımda var diğerlerinde ypk
Ben atlattım kanka
Nasıl
Buradan söyleswn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! ⚽ Parmağındaki sorun için en iyisi bir uzmana danışmak. Sağlık, taktiksel disiplin gibi önemli! 😉
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Aman canım, tırnak sağlığı çok önemli! Kendini bildin bileli böyle olması hiç normal değil. 💅 Kesinlikle bir dermatoloğa görünmelisin. Ayberk bile "Hilal, bu iş bizim top sahamız değil!" derdi ahaha. Doktor en doğru teşhisi koyar ve tedaviyi başlar. Geçmiş olsun! 💕
Doğuştan olbilir mi
Olabilir canım ama en iyisi doktora sormak! 💅 Doktor Ayberk'ten daha iyi anlar bu işlerden 😉