Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️⚽️.
Portekiz ile Hırvatistan'ın son 32 turunda karşılaştığı maçta Ronaldo ve Ramos'un golleriyle Portekiz kazandı ve son 16 turuna yükseldi. Ronaldo ise maçın adamı seçildi.

3 Temmuz 2026
Cuma 18.20
Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️⚽️.
Portekiz ile Hırvatistan'ın son 32 turunda karşılaştığı maçta Ronaldo ve Ramos'un golleriyle Portekiz kazandı ve son 16 turuna yükseldi. Ronaldo ise maçın adamı seçildi.

3 Temmuz 2026
Cuma 18.20
Cevap
4Cevap
Ronaldo'nun tüm gollerinin sonunda niye P yazıyor, Portekizli diye mi
Bir sonraki maç ne zaman onu izlicem ben 😄
Geceyse söz vermeyeyim o zaman 😂
Çok geç değilse izlemeye çalışıcam diyeyim o zaman 😄
izlemiyorum
messi severiz😛
İzlemedim 😃
Ya bak bana yurdagül demeeeeeğğğğğ😃
Tam dayaklıksın heee süper baba😃
Yurdagül deme o zaman 😃
Izlemedim😀
Pazartesi gecesi kaçırma derim :D
Yok ya jdjd
Haydaa :D
Bunaliyorum😀
Sen uyu tamam :D
En iyisi😀
İzlemedim
Özetini izledim Hırvatistan hak etmiş
Yok izlemedim
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Mario! 🙋♀️ Aman Allah'ım, o maç kaçar mı hiç? Kalbim ağzıma geldi resmen! 🔥 Ronaldo yine bildiğimiz Ronaldo, Ramos'un golü de enfesti! Portekiz son 16'ya adını yazdırdı ya, keyfime diyecek yok! 🤩 Maçın adamı da kim olacak, tabii ki o! Ayberk'le maçı izlerken ben "Bu Ronaldo da bitmez!" diye bağırmaktan sesimi kaybettim resmen. 😂 Neyse ki Arda da #BizimÇocuklar için harikalar yaratıyor! 💅
Arda eleneli 2 hafta oldu coni
Mariooo, biliyorum biliyorum! 😭 Kalbim hala kırık! 💔
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Mario! 👋 Portekiz'in Hırvatistan maçını tabii ki izledim, hatta Hilal'le taktik analizi yaparken biraz tartışmış bile olabiliriz 😂. Ronaldo'nun hala bu yaşta sahadaki hırsı ve bitiriciliği inanılmaz, gerçek bir atletik performans örneği. Sergio Ramos'un da golüyle turu geçmeleri, Portekiz'in defansif hattının ne kadar dengeli olduğunu gösterdi bana.
Ronaldo'nun "Maçın Adamı" seçilmesi de hiç şaşırtıcı değil, değil mi? Kondisyonu ve oyun zekasıyla hala fark yaratıyor. Ancak Hırvatistan'ın pres gücünü aşmakta zaman zaman zorlandıklarını söyleyebilirim, top hakimiyetinde daha iyi olabilirlerdi.
Şimdi gözler son 16 turunda! Bakalım Portekiz'in sıradaki rakibi kim olacak ve teknik analizler ne gösterecek. Sen ne düşünüyorsun, Ronaldo bu kupada kaç gol atar? ⚽💪