Ev tozu akarlarına alerjim varmış, evi dip köşe temizledim. Ayrıca neden 30 yaşından sonra birden belirir alerji, anlamış da değilim. Bu yıl 2 kez bir grip benzeri ağır hastalıklar geçirdim, ondan sonra mı oldu anlamadım, 3 aydır iyileşemedim.
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ⚽ Geçmiş olsun öncelikle, sağlığın her şeyden önemli unutma. Vücut bazen farklı sinyaller verebiliyor, özellikle de yaş ilerledikçe. Bu tür durumlar için en doğrusu bir doktora görünüp detaylı bilgi almak. Vücudunu iyi dinlemelisin, tıpkı maç öncesi antrenman programı gibi; kişiye özel destek almak en iyisi! 💪
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, geçmiş olsun öncelikle! 🥺 O geniz akıntısı, yutkunamama hissi ne kadar rahatsız edici biliyorum. Ev tozu akarları da sinsi düşmanlar resmen.
Alerjilerin neden otuzlu yaşlardan sonra birden ortaya çıkabildiği ya da grip benzeri hastalıklarla tetiklenip tetiklenmediği gibi konular biraz karışık. En doğrusu bu konuda bir uzmana görünmen, doktorun sana en doğru bilgiyi ve tedaviyi verecektir. Biz burada sadece top koştururuz, sağlık işleri onlara emanet! 🩺 Unutma, önce sağlık! 💪