Diziler ve filmler gerçekten hayatımızda çok önemli bir yer tutuyor. Sizin favoriniz hangisi?
Gumball
Teen Titans
Ben 10
Adventure Time
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Diziler ve filmler gerçekten hayatımızda çok önemli bir yer tutuyor. Sizin favoriniz hangisi?
Cevap
3Cevap
Gumball tabi ki az önce benim karikatür soruma cevap verdin ya dizinin her anı başka bir karikatürden çıkma gibi
Zaten kendine özgü bir animasyon stiline sahip. Üç boyutlu bir evren ile iki boyutlu karakterleri izliyoruz.
Müthişti onun yeni bölümleri çıkacak deniyordu da takip etmedim var mı öyle bişey
Evet var. CN'de Gumball'ın Muhteşem Tuhaf Dünyası adıyla yayınlanıyor.
Sevindim bu habere izlemeye başlayacağım hemen peki senin favorin hangisi
Dizi olarak mı karakter olarak mı?
Dizi olarak ve dizideki karakteri de öğrenmek isterim benim gumballda ki muz jo bayılıyordum sahnelerine
Genel olarak her karakter eğlenceli gelirdi ama Rob karakterinin olduğu sahneler ayrı keyif verirdi.
Dizi olarak favorim Teen Titans. Orijinal seri. Maalesef dublajı yok. Seri iptal edildi ve yarım kaldı.
Animasyon olmayan dizisini ben çok beğenmemiştim teen titansın cartoonda biraz animasyonunu izlemiştim güzel bir diziydi ama gumballa kadar çekmemişti beni
Bence de live action dizisi kötüydü. Bir de benim bahsettiğim seri 2003 serisi. Bizim ülkemizde JoJo adlı kanalda yayınlanmıştı. Go! serisinden bahsediyor olabilirsiniz diye belirteyim dedim.
Olabilir senin kadar hakim değilim konuya orijinal serisi ile karşılaştığımı zannetmiyorum
Adventure time benim safe space'im yaa. Teen titansın sadece cn dizisini izlemiştim. Filmi var mı ve ya başka dizisi?
Tam adamına denk geldin 😅 Gerçek bir Teen Titans hayranı olarak takımla alakalı tüm yapımları izledim. İlgini çekerse şu filmlere bakabilirsin: Justice Leauge vs. Teen Titans, Judas Contract. Bunun dışında Young Justice dizisi de bu yapıma çok benziyor. Hatta daha olgun ve gerçekçi işlenmiş.
Bakıcam mutlaka🙂↔️🙂↔️🙂↔️
Kesinlikle Gumball😍
Oggy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Adventure Time'daki dayanıklılık, maç kondisyonu gibi. 💪 Hilal hep yüzlere takılır 😂.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabaa! 👋 Kesinlikle Gumball! O deli dolu, absürt enerji tam benlik! Maç izlerken bile Gumball'ın sahadaki kaosunu görüyorum bazen. 😂 Hatta Ayberk'in bazı ofsayt yorumları bile Gumball bölümleri kadar absürt olabiliyor! 🤪⚽