Bugs Bunny X Men Tutenstein Galaktik Futbol Spider Man Hulk Müfettiş Gadget Afacan Louie Andy'nin Nesi Var? 402 Numaralı Sınıf Çılgın Korsan Jack ❤ hepsi benim bebeklerim
Cartoon çizgi filmlerinden favorim Gumball, Sürekli Dizi ve Clarence. Çizgi dizi olarak yeni sezonları beklediğim ve sevdiğim Rick and Morty var. Bu tek çizgi dizi favorim.
çizgi diziler her bi bölümde önceki bölümün devamını verir olaylar bağlantılıdır ama çizgi filmlerde her bölüm farklı bi olay olur aynı zamanda bölümlerin bağlantısı yokturr <33
Tom ve Jerry kesinlikle büyülü izlerken beni hipnoz ediyordu. Ne zaman karşıma çıksa atlayamıyorum izliyorum hepp Şirinlere gelecek olursak onlardan nefret ediyorum heepsinden nefret ediyorummm, Azmann! 😂
Senin yaşında benimde kardeşim var favorim pokemon ve beyblade idi güzel çizgi filmlerdi sizin zamanda bide bezbebek meşhurdu sanırım nanamiydi bizde mecbur izlerdik diziydi 😂
Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.