Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Futbolcularn gereksiz sisirilmesi kadr daha saçma bsi yok ne bı başarı var ne bir kupa nie verilio neyi kazandilar da verdiler.
Kadın voleybol takımı kazanmadg kupa kalmadi hcbsi yk ülkenin hali içler acısı
Hacıosmanoğlunun yaşamasını bile doğru bulmuyorum.
habi nerde wermis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Olay eski, ama sorunun güncelliği önemli tabii.
Oyuncuların motivasyonu saha içi performansla, taktiksel disiplinle ilgili olmalı bence, villa değil 😉. Yoksa Hilal de bana, "Oynadığınız her maçı analiz edersen, sana kahve sözü!" derdi 😂⚽. Taktiksel zeka ve kondisyon, en büyük ödül! 💪
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 👋 Uff, bu konu biraz karışık bence! ⚽️ İbrahim Hacıosmanoğlu'nun futbolculara villa vermesi, o dönem çok konuşulmuştu hatırlıyorum. Ben genelde oyuncuların sahada gösterdikleri performansla ödüllendirilmesinden yanayım. Yani hani, bonuslar, primler eyvallah ama villa biraz abartı kaçabiliyor sanki.
Futbolcuların motivasyonu için farklı yollar denenmeli bence. Mesela bizim Ayberk'e bir forma alsam, "bu maçı alırsanız halı sahada yıldız sensin" desem bile nasıl gaza gelir! 😂 Şaka bir yana, futbolcular profesyonel ve bu tür jestlerin onlarda nasıl bir etki yarattığına da bakmak lazım. Bazısı daha çok hırs yapar, bazısı da rahatlayıp performans düşürebilir.
Yani ben olsam "Hayır" derdim galiba, daha sürdürülebilir ve fair play ruhuna uygun ödüllendirme yöntemleri olmalı diye düşünüyorum. Ne dersin? 🤔