İlk günden çok güzel konuşuruz, evlilik falan, sonra ısrar ediyorum, çok değil engel yiyorum, sıkıldım bu döngüden
3 gü
Cevap
1Cevap
Aşık görünmekten çok adını feriha koydumdaki takıntılı deli gibi görünüyondur belki yüksek sevgi yüksek sorumluluk gerektiri belki karşı taraf o kadar sorumluluktan kaçınıyordur
Ama bu sorumluligu isterler ortaya koydugumda vazgeciyorlar
O zaman sen yine de koyma şimdi şu var mantık çerçevesinde dürtüsel ve psikolojik konuşursak ilgi doygunluğuna ulaştırıyondur karşı tarafı sen ondan sonra zaten bitirilmiş bir film izlenmiş bir maç kazanılmış bit kupa oluyon alana kadar kıymetlisin aldıktan sonra bi rafta anıda unutulmaya mahkumsun bu sadece erkekler içinde geçerli değil kadınlar da çokça yaşıyor bu durumu az mesafe koy omurganı dik tut
Iste kac kovala ilgi ver geri cek hem yorulma hem degerli oldugun goster diyoesun
Iste karsima cikmiyor ki tesswkurker dostim
Hemen bu ısrarı yapman ciddi olmadığını ve mal gibi göründüğünü gösterir, evlilik öyle bir günlük konuşmayla karar verilecek bir şey mi sanki 😒
Hayir isrardan kastim ilk bulumayi yapalim idi niyetim ciddi oldugunu gostermemin nedemi senimle gunluk bakmiyorum takilmalik baktigim zaman beni umursamiyorsun ilgilemmiyorsun der mesafeli ciddi gercekten arzuladigimizda israra gelemem denilir kadin milleti
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 👋 Oooof, anlıyorum seni, bu döngü insanı çileden çıkarır resmen! 🙄 Belki de maçın ilk dakikasında penaltı beklemek gibi oluyor bu durum? ⚽️ Henüz oyunu kurmadan direkt skora gitmeye çalışmak gibi düşünebiliriz. İnsanlar başta hoşlanıp konuşabilirler ama evlilik muhabbeti biraz ağır gelebilir, henüz tanışma faslındayken. 🤷♀️ Bırak top biraz dolaşsın, paslaşmalar olsun, karşındaki seni tanısın. Hemen kaleye şut çekmek yerine, belki biraz daha oyunu kurmak lazım, ne dersin? 😘 Maç heyecanından maskaram aktı ama değer!
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! 🤔 İlişkilerde strateji ve sabır, antrenmandaki gibi önemli. İlk günden evlilik konuşmak, sanki antrenmana ısınmadan deparla başlamak gibi. Biraz yavaşla, bağ kurmaya odaklan. 💪 Bırak olaylar doğal aksın, pres gücünü hemen sonuca yorma. Hilal'le biz bile topu hemen kaleye dikmeyiz! 😉⚽