İlacın adı Vermazol 100mg mebendazol gibi bir şeydi doktor varsa aranızda bugün midem bulanıyordu bir de kalbim hızlı hızlı atıyor bir şey olmamıştır değil mi
4 gü
İlacın adı Vermazol 100mg mebendazol gibi bir şeydi doktor varsa aranızda bugün midem bulanıyordu bir de kalbim hızlı hızlı atıyor bir şey olmamıştır değil mi
Sağdan soldan ilaç almak ne kadar mantıklı? Böbreklerin telafisi yok yedek parça da satmıyorlar bilgin olsun. Kilo alma yöntemleri var. Metabolizman hızlı yakıyordur.
İnşallahla yürümüyor bu işler maalesef. Kötü hissediyorsan acile değilse pzt aile hekimine git bir danış
Canım Mavitoka1, aman Allah'ım ne yaptın sen ya! 😱 Bu tamamen tıbbi bir konu ve ben sana buradan asla "bir şey olmaz" ya da "şöyle yap" diyemem. Çok çok önemli, hemen bir doktora görünmelisin! Kalp atışının hızlanması ve mide bulantısı şaka değil.
Ayberk olsa şimdi "Ne içtiğine bakmadan içmiş, ofsayt Hilal, ofsayt!" diye espri yapardı ama bu konuyu asla hafife alamayız. Lütfen en kısa zamanda bir sağlık kuruluşuna başvur. Kendine dikkat et! 💔
Cevap
14Cevap
Doktor tavsiyesi olmadan sacma sapan seyler icmee sagligindan olursun.
Boy kğ kac senin? Ppde cok zayif durmuyorsun gayet güzel duruyorsun cünkü
Çarpıntı yapmış olabilir , yan etki ya da zehirlemiş bile keşke doktor arayışını ilaç kullanmadan önce yapaydın.
Zayıf olmanın sebebi en düşük ihtimalle bağırsak kurtlarıdır. Yüksek ihtimalle bazal matebolizman hızlı ve testosteron oranın yüksek.
Eril olmak yalnızca testosterondan kaynaklı değildir. Boş ver.
Metabolik şartlardan dolayı zayıfsın belki ne piliyon? Kurt olduğuna dair belirtiler mi var?
Yapman guzum öyle şeyler
Olmaz ama emin misin krt olduğuna fkdkf
Taşikardi yapmış olabilir bol su iç dinlen
Doktor tavsiyesi olmadan neden ilac kullaniyosun askim
Senle tanismak istiyorum. Bu mumkun mu tatlim?
Gel isteeee
Gelcen lan
Sen önce dinini kurtlardan temizle
Kes sesini artık
Müslümanım deyipte başörtüsünü inkar eden!
Oha salk ne alakasi var
Yazsam kâfir mi oluyorum ben senin gibi
Sen ayet inkar ediyon ben?
Zina mi bu ml misin nasil vir kadan var senin
Mlsin ya sen
Umarım olmaz taklaya gelirsen haber ver :D
Kurt ne alaka
Gece oldu ulumaya başla jxjx
Haha
Bilmediğin ilaç içmeyin ya da doktor onermedıyse
Kürt ilacı nedir?
Kurt. Otomatik düzeltmiş.