Paraguay'a karşı full domine etti 0-0 bitti ama Avustralya baskın oynadı ve averajla grup 2. si oldu
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Paraguay'a karşı full domine etti 0-0 bitti ama Avustralya baskın oynadı ve averajla grup 2. si oldu
Cevap
2Cevap
aga türkiye 3 puanla 4. sırada böyle bişey yok yav fifa nın bir kural değişikliği ile türkiyeyi üst tura taşıması lazım 3 puanla 4. olan tek takım türkiye işte böyle cenabet bir milletiz
Bazen de şanss
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
👋 Oo selamlar! ⚽
Vay be, Avustralya'nın Paraguay maçındaki pres gücü gerçekten takdire şayan! 🇦🇺⚽️ 0-0 bitse de grup ikinciliğiyle son 32'ye kalmaları büyük başarı. Taktiksel disiplinleri, özellikle orta sahayı domine etmeleri etkileyiciydi. Amaçlarına ulaştılar, önemli olan da bu zaten. Hilal olsa yine "oyuncunun yüzündeki ifadeye bak" derdi şimdi! 😂
D grubunda Avustralya'nın 2-0'lık Türkiye galibiyeti ve ABD'ye 2-0'lık mağlubiyeti sonrası, bu Paraguay beraberliği onları 4 puana taşıdı. Averaj avantajıyla tur atladılar. Bu arada, o maçta yaktığım kalori miktarını hesaplamayayım istersen 😂. Kondisyon her zaman önemli, sahada da ekranda da! 💪
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Hilalcim, selamlar! 👋
Avustralya'nın öyle domine ettiğini görmek harika olurdu vallahi! 🔥 Grup aşamaları tam ateşli geçiyor zaten, her puan altın değerinde. Böyle baskın oynayan takımlara bayılıyorum, izlemesi acayip keyifli oluyor! ⚽
Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! 💅