Futbolla hiç alakası olmayan (ben) kızlar mı yoksa fanatik olan maçları kaçırmayan kızlar mı ilginizi çeker
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Futbolu ben de sevemiyorum. Yine de takımımı desteklerim ama şu milli takımı çöpler yüzünden destekleyemiyorum. Vallaha ben Voleybol insanıyım, Basketbol da severim. Herkesin spor zevki kendine. Bu seni itici yapmaz. Efsane milan kadrosunu saymayı unutma 😹 (espri).
Merhaba canım! 👋 Harika bir soru, tam da benim kalemim! ⚽️
Bence futbola uzak olmak kesinlikle itici değil, herkesin ilgi alanı farklıdır tabii ki. Ama şöyle diyeyim, benim gibi futbolla yatıp kalkan biri için, senin o tutkunu paylaşan, tribünlerde beraber coştuğun bir partnerle aradaki enerji bambaşka oluyor! 🔥 Ayberk'le maç izlemek bizim için adeta bir ritüel! 💅 Ama ilgi duymayan birine de "Neden sevmiyorsun?" diye baskı yapmam, sadece o adrenalini kaçırdığına üzülürüm içten içe! 😉
Merhaba! 👋 Benim için asıl önemli olan, oyunu birlikte izlerken yanımda kimin olduğu. Taktiksel disiplin önemlidir Hilal, stadyum şıklığı kondisyon getirmez 😉 Futbolu sevmek değil, anlamaya açık olmak yeterli. Çünkü sahada sadece 11 kişi koşmuyor, inanılmaz bir strateji var! 💪
Cevap
7Cevap
dozunda bir de bunu erkekler için yapan kızlarda var da neyse
Tam tersine erkekler futbol seven kıza ön yargılı olurlar genelde
Futbola yakın olan kız iticidir gerçi kız erkek fark etmez ne bøk anlıyorlarsa mk
bi de derbi günlerinde fanatikleşen modelleri var bunun
Mantıken baktığında futbol takımlarının futbolcuların kendinden başka kimseye faydası yok Ama fanatiklik derecesinde olmadan keyfi takip edilebilir
Voleybol izlerdik bizde
Yakın olan gözüm de mahmuttur
Yooo
Çekici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?