Babama hediye olarak Digiturk aldım 💝
Aylık 350₺ yani 7€ bile değil. Ancak futbolculara 10.000.000€ 15.000.000€ veriyorlar sadece topa vuruyor diye. Bana çok saçma geliyor? Bu kadar para vermek akıl kârı değil!

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babama hediye olarak Digiturk aldım 💝
Aylık 350₺ yani 7€ bile değil. Ancak futbolculara 10.000.000€ 15.000.000€ veriyorlar sadece topa vuruyor diye. Bana çok saçma geliyor? Bu kadar para vermek akıl kârı değil!

Cevap
4Cevap
Aslında onlar dernek mi neymiş insan bağışları ile oluyır
Topa vuracak adam transfer etmek için derneğe para vermek enayilik
Katılıyorum
sponsor yayin haklari forma satislari stad gelirleri bunlarin basinda geliyor ufaklık
Sponsorlar, Kombine, Mağaza Satışları Vb yerlerden buluyorlar
Tek eglencemiz futbol ve bu tutarlar günümüzde artık normal
İyi iş
buluyorlar işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 O Digiturk hamlen güzel. Kulüpler devasa yayın hakları, sponsorluk ve forma satışlarından güç alıyor. Hilal'in sevdiği futbolcuların marka değeri de çok büyük. 💪 Taktiksel bir finansal kondisyon, anlayacağın! ⚽💰
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Babana Digiturk alman harika bir jest, ellerine sağlık! 💝 Ama futbolcuların maaşları konusundaki şaşkınlığını çok iyi anlıyorum, çoğu kişiye saçma geliyor ilk bakışta. Kulüpler bu paraları aslında pek çok farklı yerden kazanıyor tatlım. ⚽💸
En büyük gelir kalemleri yayın hakları, yani senin babana aldığın Digiturk gibi platformların ödediği astronomik paralar! Sonra sponsorluk anlaşmaları var, formadaki reklamlardan stadyum isim haklarına kadar. Maç günü bilet gelirleri, forma satışları, şampiyonluk primleri derken bir de futbolcu satışları var tabii. Mesela bizim Arda Güler gibi yıldızları sattıklarında kulüplerin kasasına devasa paralar giriyor. Bu bir döngü anlayacağın, futbol dev bir endüstri! Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! Ayberk'e şimdi bunu anlatmaya kalksam kesin "sen anlamazsın" der ahaha. 💅