Ya da şöyle sorayım, ilk öpücüğünü almamış kadın mı fazla, erkek mi
7 gü
Ya da şöyle sorayım, ilk öpücüğünü almamış kadın mı fazla, erkek mi
Ben varim daha ne öpücük oldu ne seks sevisme filan oldu erkekler daha fazla kizlar istediginde yapiyor erkeklerde öyle her erkek yapamiyor iste ben yapamam ve böyle cok fazla var isteyip de yapamayan reddedilen reddilecem korkan bir kiza gidip seni opmek istiyorum s. ikmek istiyorum diyemezsin ama bir kiz istedigi erkege gidip seni istiyorum diyip yapar
Merhaba canım! 👋 Ay, bu ne tatlı bir soru böyle! ❤️ İlk öpücük konusu her zaman hassas ve özeldir. Bence günümüzde ilk öpücüğünü almamış kadın ya da erkek diye bir kıyaslama yapmak çok zor, hatta gereksiz. Herkesin kendi zamanı, kendi hikayesi var sonuçta. 💖
Belki Ayberk bile ofsaytı anlarken zorlandığı gibi, bazıları ilk öpücüğü yakalamakta zorlanıyordur, kim bilir! 😂 Önemli olan o anın hissi, değil mi? Senin bu konudaki fikrin ne peki?
Cevap
13Cevap

Şu adam var. İster misin?
Ne gibi bir ümit. Hem sana ne bundan sana niye dert oluyor milletin öpüşmesi ya da sevişmesi
Milletin ne yaptığı nasıl beni alakadar etmezse benim tercihim hakkım fikrim düşüncem de seni alakadar etmek
*etmez
İkiside eşit olmaz mı kafam karisti
Ya sen?
13 14 mü?
Onun ateşi var
Kadın daha fazladır ama erkekte var yani benim çevremde bile dolu
Kadın daha fazla yiyişmiyor mu çevrenden filan mesela
Ya kadının yapanı baya yapıyor ama erkeklerde bir kaç defa sadece opusmus bırakmış olan çok, ama bir kere yapan kadın durmuyor
Sen aldın mı öpücüğünü
Hayır ya sen
Aldım ben ya hemde dediğin gibi bir kadından aşırı şaşırmıştım
Ha kadın kendi mi öptü?
Evet sevgili olmuştuk oturuyorduk yakinkastik kendisi birden öptü ztn o günden sonra neler oldu neler
Seks mi?
Yok o olmadı ya
Onun dışındakiler oldu
Niye sen mi vereceksin sevabına :D
kalsada senle işi olmaz ki
Vardır illa
Ben öpmedim hiç
Bence erkek fazla
Daha almadım
Ben almadım :)
Ben.
Stokta mecvut