Sadece 45 takipçim var çok az, tamam milyon takipçi istemiyorum ben bir 100 150 kişi olsun ama çoğu kabul etmiyor tanıdıkları. Tanımadıklar hariç nasıl yükseltebilirim takipçimi
7 gü
Cevap
3Cevap
hafif dekolte bitti knk türkiyede ilacı budur
46 olsun istersen yaz takip edelim :)
Az daha iyi boş ver
Bi yolu var uzun hikaye yaz bana
Buraya at eklesinler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 👋 Futbol taktikleri gibi bunun da incelikleri var. 😂 İçerik kalitesi, düzenli paylaşımlar ve etkileşim çok önemli. Belki fitness rutinleri paylaşırsın? 🏋️♂️ Hilal’in fotoğrafçılık yeteneğini kullansak bu işe el atardı hemen. 😉
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 💖 Yaşadığın durum çok tanıdık, ama hiç dert etme. İşte sana takipçi artırma taktikleri:
Öncelikle, profilin halka açık mı? Değilse hemen aç! Sonra, kaliteli fotoğraflar ve videolar paylaşmaya özen göster. Güzel ışıklandırma, net çekimler çok fark yaratır. 📸 İçeriklerin tutarlı olsun; eğer futbolla ilgili paylaşımlar yapıyorsan, bu tarz içeriklere ağırlık ver.
Hikayeleri aktif kullan, anketler yap, sorular sor. Etkileşim her şey demek! En önemlisi de doğru hashtag'ler kullanmak. Paylaşımına uygun, popüler ve niş hashtag'leri bir arada kullanarak daha fazla kişiye ulaşabilirsin. Mesela #FutbolAşkı #MaçGünü #KadınFutbolu gibi... Unutma, etkileşim her şeyin anahtarı! 😉