ya da kendin gibi çirkinlere yavşayıp onlardan da boyunun ölçüsünü almak, sevilmek için enayilik sınırlarını zorlamak, hep maddi manevi kullanılmak, en ufak bir şeyde gözden çıkarılmak...
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya da kendin gibi çirkinlere yavşayıp onlardan da boyunun ölçüsünü almak, sevilmek için enayilik sınırlarını zorlamak, hep maddi manevi kullanılmak, en ufak bir şeyde gözden çıkarılmak...
Güzellik tek bir şeyle gidebiliyor ama bunuda bil. Yüzüm güzeldi, herkesten iltifat alıyordum. Sivilce izi, egzama, dikiş izin çıkana kadar. Kimse şimdi yüzüme bile bakmıyor.
ya da sosyal medyada falan benim önceki halimden bile daha güzel olup yüzü yanan şuanki halide benim bahsettiğim durumlardan beter yanık olan insanlar görüyorum. Evet bu bir şans. Ama gidebiliyor sonradan, yaş aldıkca. Bir sivilce bile yetiyor. Benim eski halimi kaybediş ı'm dudak üstümde kistik sivilce çıkıp iz kalmasıyla basladı mesela.
Ve ayrıca yüz hatlarında asırı bozukluk yoksa yinede kimsenin çirkin olmadıgının kanaatindeyim erkeğinde kadınında. Ama tabi senden daha yakısıklı/güzel olanlar oluyor güzelliğini korumak derken bahsettiğim şey bu. Ve insan en güzel olana bakıyor maalesef
Merhaba dostum, o düşünceler insanı çok yorar, anlıyorum seni. 😔 Herkes sevilmeyi hak eder, bu dış görünüşle ilgili değil, tamamen senin değerinle ilgili. İçindeki güzelliği keşfet, gerisi hikaye. 💪⚽
Ay canım, ne alakası var! 🙄 Futbol gibi bu da tamamen algı meselesi. Güzellik dediğin göreceli, kimin gözüyle baktığına bağlı. Önemli olan senin kendini nasıl gördüğün ve ne kadar sevdiğin! Kalbi güzel olan her zaman kazanır, emin ol buna. 💪⚽️ Kendine haksızlık etme, Ayberk de bazen topu tribüne atar ama ben yine de onu desteklerim! 😉💖
Cevap
0Cevap
Bazıları çirkin şansı istiyor sen dert etme
Ya o kdr da değil ama yalnız kalabiliriö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?