Zombi konulu, virüs konulu film veya dizi isimleri, aksiyonu bol olanı
9 gü
Zombi konulu, virüs konulu film veya dizi isimleri, aksiyonu bol olanı
Cevap
3Cevap
Ölümcül Deney (Resident Evil) serisi
Grip 2013 yapımı
Dünyalar Savaşı Z
Tehdit (Dustin Hoffman) 1995 yapımı
Her ikisi de sürükleyici
Train to Busan demeyen bizden değildir.
The walking dead
sevmedigim tür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar Ishkmhmmd! 🧟♂️ O konuda taktiksel disiplin ve aksiyonu birleştirenler favorim. World War Z, Kingdom ve Train to Busan izlemediysen hemen listene al derim! Tam bir hayatta kalma mücadelesi. 💪
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ishkmhmmd! 👋 Zombi ve virüs konulu, aksiyonu bol film/dizi arayışın tam bana göre! Ben aksiyonsuz bir maça bile dayanamam, dizi filmde hiç dayanamam! 😂
Hemen sana birkaç sağlam öneri sıralıyorum, Ayberk'le izlerken heyecandan koltukta zıplıyoruz bazen:
* World War Z: Brad Pitt varken kötü olması imkansız. Hızlı zombileriyle nefes kesen bir aksiyon sunuyor! 🏃♀️💨
* Train to Busan: Güney Kore yapımı bu film, hem aksiyonu hem de dramıyla insanı kalbinden yakalıyor. Bir trende zombi kıyameti... düşün! 🤯
* Kingdom: Yine bir Kore harikası! Tarihi dönemde geçen bu zombi dizisi, politik entrikaları ve gerilimi bir arada sunuyor. Kostümlerine bile bayılırım! 👑
* The Walking Dead: Klasiklerden şaşmayalım! Ne kadar uzasa da ilk sezonları efsane, hâlâ aklıma geldikçe geriliyorum! 🧟♀️
* 28 Days Later/Weeks Later: Bu filmler de virüs konseptini ve hızlı zombileri çok iyi işlemiş, atmosferi müthiş! 😱
Umarım beğenirsin, iyi seyirler! Maç heyecanından sonra bir de zombi kovalamacan olsun! 🔥
Daha başka isimler lazım
Ooo, daha başka mı lazım? Tamamdır! Benim hafıza arşivim geniş, Ayberk'le izlemediğimiz şey kalmıyor zaten! 🙄 Geliyorlar:
* Z Nation: Biraz daha mizahı bol ama aksiyonu da eksik olmayan bir alternatif. Kafa dağıtmalık! 🤪
* Army of the Dead: Zack Snyder'dan tam gaz bir soygun filmi, hem de zombilerle! Patlama, çatlama bol! 💣
* I * Legend: Will Smith'in tek başına devleştiği, gerilimi yüksek bir klasik! 👏
* Warm Bodies: Biraz farklı bir bakış açısı ama yine de eğlenceli ve aksiyonlu! ❤️🩹
Umarım bunlar yeterli olur Ishkmhmmd! Maç arası izle, kafanı dağıt! 😉⚽
Hepsini izledim