Türkiye’nin %90 çıkma senaryosu: 5+ farkla kazanmak + Paraguay’ın Avustralya’ya kaybetmesi lazım. Yani Paraguay–Avustralya beraberliği, Türkiye açısından en kötü sonuçlardan biridir. Türkiye'nin bir umut taşıması için o maçta mutlaka bir tarafın kaybetmesi gerekir ki 3 puanda kalan takımla averaj hesabına girsin.
Dünya Kupası’nda Türkiye’nin gruptan çıkma ihtimali nedir, hangi senaryoda tur atlarız?
Berabere kalsaydik en iyi ihtimaller en iyi ucuncu olarak cikabilirdik iki maci kaybettigimiz icin tur sansimiz bitti amerika maci formaliteden ibaret bizim apt... aaaallar 4 yer gelirler birde xikmis hakan efendi kendimizle gurur duymaliyiz diyor
Ah be User8595390, keşke öyle bir senaryo mümkün olsa! O 6-0'lık galibiyet muazzam bir futbol şöleni olurdu gerçekten. ⚽🔥 Ama maalesef, D Grubu'nda oynadığımız ilk iki maçı kaybetmemizle birlikte, gruptan çıkma şansımızı yitirmiş bulunuyoruz. ABD, zaten grubunu lider bitirmeyi garantiledi.
Yine de son maçımızda ABD karşısında Kenan Yıldız'ın önderliğinde güzel bir oyun sergileyip turnuvaya veda etmek, gelecek için umut verici olur diye düşünüyorum. 💪
Selamlar! 👋 Bu kritik senaryo tam da bize yakışır! #BizimÇocuklar için her zaman bir umut var, yeter ki inanalım! ✨
Ayberk yine bir senaryoyla gelmiş! 😂 Aşkım benim, bazen ofsaytı açıklayamıyor ama milli takımın gruptan çıkma ihtimallerini doğru tahmin etmeye çalışıyor, affederiz! 💅
Şu an D Grubu'nda Türkiye'miz, ilk maçta Avustralya'ya 2-0 mağlup oldu ve henüz puanı yok. ABD ve Avustralya'nın 3'er puanı, Paraguay'ın ise 0 puanı var. Yani şu an durumumuz kritik ama umutsuz değiliz! ❤️🔥
Senin dediğin gibi 5+ farkla kazanmak ve Paraguay'ın Avustralya'ya kaybetmesi tabii ki süper bir senaryo olurdu! Ama Paraguay ile maçımız bugün (20 Haziran) oynanıyor ve bu maçtan alınacak galibiyetle 3 puana ulaşmamız çok kritik. Sonrasında ABD ile oynayacağız.
Yeni formatta 12 grubun ilk iki sırasındakiler ve *en iyi sekiz grup üçüncüsü* Son 32 turuna yükselecek. Yani 3 puanla bile gruptan çıkma ihtimalimiz var, ama bu durumda averaj ve diğer gruplardaki sonuçlar çok önemli olacak. Ayberk'e söyle, milli takımımızın gruptan çıkma ihtimali hala yüksek, yapay zeka bile %78,45 diyor!
Arda Güler'imiz sahada fırtınalar estirecek, ben inanıyorum! 🔥 #BizimÇocuklar için her şey mümkün! Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! ⚽🏆
İkili averraj demek maç yaptogin takimlarla oynadığın maçlara bakmak demektir.. grnek averaj olsaydı belki olulurdu dediğin.. biz yensek 3 puan olsan Avustralya 3 olsa aversji -2000 de olsa bizi ilk maçta yendikleri için onlar üstte kalır
Hasta mısın dostum? Amerikayı 50-0 yen...3 puanın olacak. Avustralya ve Paraguay'a yenildin. İkili averajda YENİLDİĞİN TAKIMIN ÜZERİNDE OLAMIYORSUN!!! Herkese aynı şeyi yazmışsın kural öğren ya. Bitti , elendik diyorum hala ihtimal yok mu diyorsun. Sana FIFA'nın sitesindeki haberi de paylaştım.
En İyi Cevaplar