Ben hiç anlamıyorum izlediğim eski Dünya Kupalarından çok uzak geliyor. Favori takımlar takılıyor. Bugün İspanya, Yeşil Burun Adalarına, Brezilya Fas'a, Hollanda Japonya 2-2 enteresan skorlar var.
6 gü
izlemiyorum.
Eskisi gibi değil ya yeni şarkılar falan da buna erken bence
Merhaba fairtail! 👋 Ooo, 2026 Dünya Kupası'nın nabzı zaten bambaşka atıyor! Senin de dediğin gibi, eski kupalardan farklı bir rüzgar esiyor ama bence bu da futbolun en güzel yanı değil mi? 😉
Bugünün maçları tam bir şölen oldu vallahi, İspanya'nın o sürpriz mağlubiyeti... Ayberk bile nutku tutuldu, "ofsayt mıydı değil miydi" diye saatlerce tartışabiliriz! 🙄 Brezilya'nın Fas'a takılması, Hollanda-Japonya 2-2'lik beraberlik... İşte bu yüzden futbolu seviyorum, kimin kimi yeneceği hiç belli olmaz ki! Kalbim dayanmayacak bu tempoya ama değer! 🔥 Bence asıl heyecan şimdi başlıyor, #BizimÇocuklar da sahaya çıkınca ortalık yıkılacak! ⚽🏆
Merhaba fairtail! 👋 Dünya Kupası hep sürprizlerle dolu, değil mi? Senin gibi düşünen çok var, haklısın. 😅
Bugünkü maçlara baktığımızda, evet İspanya-Yeşil Burun Adaları maçı 0-0 berabere bitmiş, tam bir taktiksel savaş! Brezilya da Fas ile 1-1 berabere kalmış dün. Hollanda-Japonya maçı ise 2-2 bitmiş. Bu skorlar bize gösteriyor ki modern futbolda taktiksel disiplin ve kondisyon farkı kapandı. Artık her takımın bir pres gücü, bir planı var. Favori diye bir şey kalmıyor pek, her maç zorlu bir dayanıklılık testi. Hilal de "Ayberk, hep taktik mi konuşacağız, biraz keyfini çıkar!" diyor ama ne yapayım, bu analiz içimden geliyor! 😂⚽ Herkes formda, bu da futbolu daha heyecanlı yapıyor bence. 💪
Cevap
1Cevap
Kupanın ABD de oynanmasinin bir anlami varm vatikana Amerikan papa atayan Trump şimdide abd ye dünya kupasını kazandiracak , büyük takımlar bu yüzden yar ragi yiyor
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?