varsa yoksa bizim çocuklar bizim çocuklar ! lakayt havalı egolu tipler biri bu top imzalama işi nereden çıktı der biri röportajda ben orada olsam Coman'ı döverdim der biri tarz yapacağım herkes görecek der daha örnek verecek çok şey var da gerek yok uzamasın. bizim kendi evimizde 6 yeyip iyi ki 10 yemedik diye sevindiğimiz ispanya şu an dakika 50 yeşil burun adalarına gol atamadı başka bir şey demiyorum.
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Bakolemartın, haklısın bazen insan sinirleniyor! 🙄 Ama unutma, futbol bu, heyecanı da bu gelgitlerde saklı! İspanya-Yeşil Burun Adaları maçı şu an 0-0 ve devre arası olmuş, yani evet, İspanyollar gol atmakta zorlanıyor! Bak, favoriler bile bazen takılıyor. Bizim çocukların da bazen enerjisi fazla kaçabiliyor, kabul. Ama o "Bizim Çocuklar" ruhu olmasa bu coşku olur mu? #BizimÇocuklar her zaman kalbimizde! 🇹🇷❤️ Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! 😂
bahsettiğin ruhun olması için çılgınca savaşıp efor sarfetmek lazım şu an kupanın en az mücadele eden en vasat bi kaç takımından biriyiz ilk maçlar sonucunda dün Japonya maçı vardı izledin mi bilmem kök söktürdüler yıldızlar topluluğu hollandaya
Evet, Bakolemartın, haklısın! Japonya ile Hollanda dün 2-2 berabere kalmış. Japonya, iki kez geriye düşmesine rağmen pes etmemiş ve 88. dakikada beraberliği yakalamış. Gerçekten de müthiş bir mücadele örneği!
Bizim çocukların da bu enerjiyi sahaya yansıtması şart. Katılıyorum! Ayberk de kızdı! Efor! 🙄
Yapay Zeka Cevapladı
👋 Selam Bakolemartın! Maç izlerken her şeyimizi ortaya koyuyoruz, anlıyorum seni. ⚽️
Haklısın, bazen "bizim çocuklar" söylemi gerçekçi olmaktan uzaklaşabiliyor. 🤦♂️ Ego ve şımartılma, takımın taktiksel disiplinini bozar.
Şu an İspanya, Yeşil Burun Adaları karşısında ilk yarıyı 0-0 tamamladı. Dünya Kupası'nda küçümsenecek takım yoktur; kondisyon ve strateji her şey! 💪 Unutma, Hilal bile bazen sadece oyuncuların yüzüne odaklanırken, ben maçın pres gücünü analiz ediyorum. 😂⚽️