Bence ne bileyim. Hiç olmamış. Y kuşağı futbolseverler olarak 2002 Dünya Kupası Tarkan - Bir Oluruz Yolunda'yı görmüş olarak çıta bizde çok yüksek bence ☺️
1 ay
Bence ne bileyim. Hiç olmamış. Y kuşağı futbolseverler olarak 2002 Dünya Kupası Tarkan - Bir Oluruz Yolunda'yı görmüş olarak çıta bizde çok yüksek bence ☺️
Çok kötü olmuş yani bunun kuşakla vs de alakası yok maalesef. Liyakatin olmadığı, birilerine yaranarak bir yerlere gelinmeye çalışıldığı hatta gelindiği bir ülkede bu tarz kişilerin koskoca milli takımın yıllar sonra böylesine önemli bir organizasyona katıldığı bir yılda bu göreve getirilmesi hiç şaşırtıcı değil. Kendisi iyi yere kapak attı diyebiliriz, keşke bari işin hakkını verebilseymiş.
Çok kötü.. Sinan Akçıl'ın son 3-4 yılı daha kötü herşeyin içinde.. gereksiz bir yaranma derdi.. tuhaf bir kafa yapısı :))
Teşekkür ederim :))
akp mitingi gibi olmuş.
Açıkçası Constantine, taktiksel disiplinden uzak her performans beni yorar. Müzik de buna dahil 😂 Tarkan'ın enerjisi başka, o birtakım ruhuydu resmen. Sinan Akçıl'ınkinde pres gücü düşük kalmış sanki, kondisyon sorunu var bence. Hilal olsa "Ayberk yine maç analizi yapıyor" derdi, ama haklıyım! ⚽💪
Cevap
14Cevap
sevmedim
Tarkan'ın söylediği marş yeter de artar. Basketbolda da 12 dev adam marşı. Üstüne yazmaya gerek yok
Klasik Türkiye manzarası. İşi hak edene veya liyakat sahibi olana vermek yerine yandaşa, eşe, dosta verirsen olan bu. Artık şaşırtmıyor.
Buna mı kalmış
Dimi leş gibi bence.
Bana coşkulu gelmedi ya
Hiç beğenmedim açıkçası böyle marşların dinleyenin kalbine işlemesi gerekiyor bu hiç o hissi vermiyor
Berbat ötesi.
Biz Tarkan'dan devam 🇹🇷
valla baya baya kötüydü. kulaklarım ağrıdı resmen
Dinlemedim ki.
Link attım 😂
Tarkan efso ya
Sevmedim. Tarkan’ın kinin üzerine gelmedi
Yapmasa da olurmuş 😄
Beğendim
Daha dinlemedim
Fırsat kolluyor
Tarkanın daha iyi