Yaratıcı'nın torpil geçtiklerinde tam liste , neden bu futbolculardan birisi ben ya da sizlerden biri degilde baskasi?

Neden O özel yetenek , kader , hayat Messiye verilmis? Ronaldoya verilmis? Bir tarafta 18 yašında intihar eden genç veya etmeyi düşünen gençler , bir tarafta 18 yasinda dünya kupasi kazanan Mbappe. Kimse gelip bana calıs sende yap demesin , yetenek sermayen olmadan bir sey yapamazsin , anca amatör olur sakatlanir iş gecince pok çuvali gibi bir tarafa atarlar , hamur olmadan ekmek yapamazsin ki bende yıllarimi verdim , antremansa antreman , sporsa spor , duaysa dua , ibadetse ibadet , hayalse hayal her sey yaptim ama sonu kötü oldu ayrica tüm hayatini verince ve basarisiz olunca hayattan baska bi anlamin kalmiyor. Allah adaletsiz dir.
Yaratıcının torpil geçtiklerinde tam liste , neden bu futbolculardan birisi ben ya da  sizlerden biri degilde baskasi?
Güncellemeler
+1 yıl
Peki şöyle sorayim , allah , tanrı veya yaratici her neyse , adaletsizmi dir? Degilse neden?
Yaratıcı'nın torpil geçtiklerinde tam liste , neden bu futbolculardan birisi ben ya da sizlerden biri degilde baskasi?