Al al 😄 Bi daha mı geleceksin dünyaya ben her hafta pasta yiyorum deli gibi servet ödüyorum ama öz Messi abim için hafta sonunu beklemeden 3g 3 gece kutlama yapıp pasta yicem aşırı mutluyum hahhabahahhs
Şu dünyaya bi Ronaldinho bide Messi gelmiş geçmiş ve niceleri ama dünyanın Messi ye bi borcu vardı ve onu almasını bildi bi neslin son kez 2k nın başlarındaki dünya karmasının son kez futbol izlemesine tanıklık ettik Ve son kez 4 yıl sonra kupanın sahibi umarım Brezilya olur Neymar için bekliyorum Bu arada bu dünya kupası +34 ler için sondu artık o eskiler hepsi emekli olacak tribünden izleyecekler of be bak hem mutlu hem hüzünlüyüm
Ahhaha size de bişi beğendirmesi zor erkek olarak neden şiir yazmakla uğraşalım ki baksana dünyaları önüne dersek neden bu tarafa sermedin diyip burun kıvırıyorsunuz hahaha bunu Messi görseydi şu an içtenlikle ne güzel yazmışsın derdi 😄😄 hani önemli olan niyetti düşünceydiiii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Messi kazanmasına sevindim. altta atmışlar resmi :D
Evet 😄
https://ibb.co/nRP3sXH
Oldu mu
Hızlı resimden alıp tekrar yapar mısın KS uygulaması kaliteyi düşürmüş
...
Teşekkür ettim de hızlı resime yükler misin site görüntü kalitesini bozuyor
https://www.hizliresim.com/dlrhwrq
Adamsın adam benden sana kocaman bi kutu eti karam
Jdjdjdjd bişey değil
Hahaahha
Yapardım da üşendim
Anlıyormusun bu işlerden.
Hıh 😄
Yapmışlar zaten
Yapmışlar evet 😄
10 tl at ben de yapim
Profesyonelsen eğer çalışmak izteriz seninle?
@dobraerkek1 yok ben farklı bir şey yapıyorum
Ne yapiyorsun?
@dobraerkek1 ayrıntıya gerek yok
Benim resmimi yapacak o önce
yapmıcam çok kötüyüm değil mi
Tanımasam dediğine inanırdım 😄
tanışalım mı
Naz yapalım
tanışalıııııııımm
Aklıma bi video geldi bdk hahaha
https://youtu.be/aIZB696n0n4
Hahahhaa
hıh küstüm
Vay be ☺️
çok tatlılar
Evet 😄 😄
messi yi ısıracaktım bugün
dişlerinin izi çıkara dama bişi olur kavga ederiz
ne kavgası ya yanaklarını ısırcam messi nin
Adama bişi olmasın iz miz çıkmasın ısır haha 😄
adama ben bişi yapalir miyim sence nasıl dayanıklı maşallah
Heyt erkeğim be nazar değmesin yiğidime
ayy evet maşallah aslan gibi sevgilisı çok şanslı
Sevgilisi çocukluk aşkı diğerleri gibi para gücünü kullanan ilişkilerden değil öyle bi çift
evlenmeden 3 çocuk sahibi sanırım
Ronaldo hiç evlenmedi milli takım kuruyor hala
Messi en azından bir kadınla birlikte ve ona sadık gözü kaymadı sağa sola
Gözünüz aydin
Tarifi olmayan adam kelimeler kifayetsiz kalıyor o kadar mutlu oldum ki şu olaya ahahhaha
Tatlı ismarla bari de bizde sevinek
Ahhahaha çok severim tatlı ne demek yanında pasta bile alırım
İki tatlı olmaz pasta kola olsun
Üstünde tarihin en iyisinin olduğu akışkan çikolata ve içinde frambuazlı arasında çikolata parçacıklı yumuşak kekli muhteşem bi pasta offf
Vay arkadaş bu nasıl bı anlatım canım çekti yeter 😂😂😂
Al al 😄 Bi daha mı geleceksin dünyaya ben her hafta pasta yiyorum deli gibi servet ödüyorum ama öz Messi abim için hafta sonunu beklemeden 3g 3 gece kutlama yapıp pasta yicem aşırı mutluyum hahhabahahhs
Bu nasıl bir zevk ya millet kupa aliyo siz seviniyosunuz 😂😂
Şu dünyaya bi Ronaldinho bide Messi gelmiş geçmiş ve niceleri ama dünyanın Messi ye bi borcu vardı ve onu almasını bildi bi neslin son kez 2k nın başlarındaki dünya karmasının son kez futbol izlemesine tanıklık ettik
Ve son kez 4 yıl sonra kupanın sahibi umarım Brezilya olur Neymar için bekliyorum
Bu arada bu dünya kupası +34 ler için sondu artık o eskiler hepsi emekli olacak tribünden izleyecekler of be bak hem mutlu hem hüzünlüyüm
Bak nasıl tarif ettim neden sevinmeyelim ki 😄 düşünsene çocuğuna anlatacak izletecek muhteşem bi jenerasyon var
Vay vay vay sevgiline şiir yaz deseler yazamazdin bu kadar 😂😂
Sevgilim yok 😄 olsa da yazmam zaten layt erkek işi o uzun uzun konuşmayı severim ama 😄 😄
Tabi konu Messi için özel tarife akrostiş şiir bile yazarım
Messi
Essi
Ssi
Si
İ
Pek olmamış sanki 😂😂 boş ver yazma
Ahhaha size de bişi beğendirmesi zor erkek olarak neden şiir yazmakla uğraşalım ki baksana dünyaları önüne dersek neden bu tarafa sermedin diyip burun kıvırıyorsunuz hahaha bunu Messi görseydi şu an içtenlikle ne güzel yazmışsın derdi 😄😄 hani önemli olan niyetti düşünceydiiii
Messi ye mi yuruyosun sen ben mi yanlış anlıyorum 😂😂
Yok yok ona değil yanlış anlaşılmasın 😄 😄
Ben senin olmamış boş ver yazma dediğine karşılık dedim 😄
Tamam da aşk olma yolunda ilerliyor aman dikkat 😂😂
Hak ettiği değeri göstermek lazım herif tarihin en iyisi şimdi 😄
İyi iyi
Yarın hallederim.
Bekliyorum
Bunlardan hangisi sensin? :(
ben fotoğrafı çeken kişi :P