Spor Sizce dünya kupasının sahibi kim olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor finale hangi ülkeler kalır ve kim kazanır? Güncellemeler+1 yıl Brezilya elendi :( Sizce dünya kupasının sahibi kim olur? Cevapla Final Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl İngiltere - Arjantin finali olacağını düşünüyorum. 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Gelecekten gelen adam demişti ya zaten final brezilya fransa arasında olacak brezilya iki bir kazanacak diye Olayın heyecanı kalmadı yani 🤣🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl . d bence ingiltere fransayı eleyecekmiş gibi hissediyorum final ingiltere brezilya diyorum ben. d Yorumla deadalus +1 yıl Dostum adam gelecekten gelmiş ama yaaa olay tamamen bilimsel senin anlayacağın senin İngiltere gibi batıl değil 😜😜😜🤣🤣🤣 Yorumla
Emirdemir16 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Finalin adı brezilya fransa. Kupayı da fransa alır gibi duruyor 0 0 Yorumla
justsaylady Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Brezilya ya da Fransa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bence final ingiltere brezilyakupa brezilyaya gitcek gibi Yorumla justsaylady +1 yıl Elendi gitti şaka gibi Yorumla Soran +1 yıl kimi tutsam eleniyor1. favorim brezilya2. ingiltereydi ikisi de elendi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İngiltere - Arjantin finali olacağını düşünüyorum.
Gelecekten gelen adam demişti ya zaten final brezilya fransa arasında olacak brezilya iki bir kazanacak diye
Olayın heyecanı kalmadı yani 🤣🤣🤣
. d bence ingiltere fransayı eleyecekmiş gibi hissediyorum final ingiltere brezilya diyorum ben. d
Dostum adam gelecekten gelmiş ama yaaa olay tamamen bilimsel senin anlayacağın senin İngiltere gibi batıl değil 😜😜😜🤣🤣🤣
Finalin adı brezilya fransa. Kupayı da fransa alır gibi duruyor
Brezilya kesin alır.
Brezilya ya da Fransa
bence final ingiltere brezilya
kupa brezilyaya gitcek gibi
Elendi gitti şaka gibi
kimi tutsam eleniyor
1. favorim brezilya
2. ingiltereydi ikisi de elendi
Brezilya Fransa