Dünya Kupası 1 ay 2022 Dünya Kupası C grubunda Meksika - Suudi Arabistan'ı 2-1 yenmesine rağmen turnuvaya veda etti! Maçı nasıl buldunuz? Reykart2Fenomen Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Evet arkadaşlar maçı nasıl buldunuz? 2022 Dünya Kupası C grubunda Meksika - Suudi Arabistan'ı 2-1 yenmesine rağmen turnuvaya veda etti! Maçı nasıl buldunuz? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s SkrErd37Fenomen Takip Et Master Yaş: 24 1 ay Ben Meksika'nın grubunu 2. bitirebileceğini düşünüyordum. Polonya'ya göre Meksika'nın tur atlama ihtimali daha fazladır. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 64% 1 ay Arabistan ilk yarıda yaptığı saçmalıklara yansın :d Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
decan Takip Et Xper 1 Yaş: 18 1 ay su meksikanin 10 numarasi cok hosuma kaciyor herif Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 98% 1 ay Dramatik oldu biraz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
cadıavlayan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 86% 1 ay Meksika gruptan çıkmayı hak ediyordu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Meksika ikinci yarı iyi oynamış Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Ben Meksika'nın grubunu 2. bitirebileceğini düşünüyordum. Polonya'ya göre Meksika'nın tur atlama ihtimali daha fazladır.
Arabistan ilk yarıda yaptığı saçmalıklara yansın :d
su meksikanin 10 numarasi cok hosuma kaciyor herif
Dramatik oldu biraz
Meksika gruptan çıkmayı hak ediyordu
Meksika ikinci yarı iyi oynamış