Spor 2022 Dünya kupası B grubunda Amerika ile Galler 1-1 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz? Reykart2 Takip Et FenomenGuru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar Amerika ile Galler 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı! Maçı nasıl buldunuz? 2022 Dünya kupası B grubunda Amerika ile Galler 1-1 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz? Cevapla Puan Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 376 cevap paylaştı. Amerika'nın kazanmasını bekliyordum tutmadı 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl İyi oldu hangi takım olursa olsun gol atıp geriye yaslanmasına sinir oluyorum 1 gol attık gol yemeyelim yeter diyen takımlara ders olsun. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İzlemedim zaten kupayı asla alamayacak takımların maçlarıymış 0 0 Yorumla
KarKüreyenAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İkisi de vasatizm gömleğini giymiş çöp takım. 1 0 Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gallerden net bir galibiyet bekliyordum 1 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yarısını izleyebildim TRT sağolsun, zevkli maçtı. 1 0 Yorumla
SehzadeSelim3 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl TRT 1 de Hollanda maçı vardı o TRT sporda mı yayınlandı 0 2 Yorumla Reykart2 +1 yıl Evet ama saat 22'de Yorumla SggFfGG +1 yıl Ben kaçırdım maçı ya ama o maç için favorim ABD olurdu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Amerika'nın kazanmasını bekliyordum tutmadı
İyi oldu hangi takım olursa olsun gol atıp geriye yaslanmasına sinir oluyorum 1 gol attık gol yemeyelim yeter diyen takımlara ders olsun.
İzlemedim zaten kupayı asla alamayacak takımların maçlarıymış
İkisi de vasatizm gömleğini giymiş çöp takım.
Galler çok yetersiz
Gallerden net bir galibiyet bekliyordum
Yarısını izleyebildim TRT sağolsun, zevkli maçtı.
TRT 1 de Hollanda maçı vardı o TRT sporda mı yayınlandı
Evet ama saat 22'de
Ben kaçırdım maçı ya ama o maç için favorim ABD olurdu
keyifli maçtı
Ms X oynamıştım belliydi
Gallar alırdı ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!