Aamir Khan'ın 2016 yapımı Dangal filmi uzun bir aradan sonra Türk sinemalarında, ilk haftasonundan 21.446 seyirci ile gişe rekoru kırdı. Alın eşinizi, dostunuzu izleyin pişman olmayacaksınız. Sürenin uzunluğuna bakmayın Muhteşem film. İzleyenlerin yorumunu alabilir miyim?
Ben ben ben. Soracaktım da vazgeçmiştim iyi ki sormuşsun :D Filmi izlemiştim ilk çıktığı zamanlarda. Önce biraz sıkılacağımı sanmıştım ama bir hayli akıcı ilerliyor, oyunculuk zaten çok güzeldi, ben çok beğendim.
film çok güzel, izlerken hep "Türkiye ve güreş"i düşündüm, izledikten sonra google'dan gerçek hikayelerine baktım da filmdeki kurgusal kısımları öğrenince kendimi enayi yerine konmuş gibi hissettim yine de güzel film
Mükemmel kızlarının ve kendinin aradında geçen güreş temalı bir film bu adam sanki seçilmiş biri muazzam bir adam ve filmleri de öyle. Bu paylaşın için teşekkürler 😊👍
adam hayran olmayan gitsin ineğe tapsin. ama 2016 da çekilmiş filmi bu kadar geç vizyona koymak bence çok saçma olmuş. o yüzden çok bile dedim. tlfn umda var arada açıp izliyorum :-)
Anladım canım seni de şu dönem ciddi maddi sıkıntım var ben de bunu anlatmaya çalıştım aamir khanı severim ama eylül sonuna doğru belki param olur oda bir ümit anlatabildim mi bilet ucuz olsa da malesef
En İyi Cevaplar