Yakışıklı ya da değil onu tartışmıyorum. Ama hintlilerin fiziksel özelliklerini taşımıyor.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fizik olarak mükemmel biri sadece boyda sıkıntı var azıcık ama 😂 yani hintliye benzeyio benzememesi hakkında katılıyorum benzemiyorda süper bir adam oyunculuk ve fizik üst düzey 😂
Yaaa bence de biraz kıl oluyorum kıskanıyorum yani 50 yaşında ben maymun gibi görünürüm kesin 😄
Ahahah abi spor spor 😂😂
50 yaşında çok yakışıklı bir adam ve ayrıca filmleri çok güzel
Evet ama hintli gibi durmuyo. İngiliz olabilir ya da türk. Ama hintliye hiç benzemiyor.
aynen hiç hintli gibi değil
Ya aşkım benim ya o ❤️ Aslında çoğu Hintli oyuncu böyle
Kadınları güzel ama shahrukh ve aamir ve hrithik dışında pek yakışıklı yok gibi.
Diğerleri de iyi gayet gençler özellikle cok iyi
Ama yeteneksizler. Yani karizma yetenekle doğru orantılıdır.
Varun dhawan sidhart malholtra gayet yetenekli
Cevap
0Cevap
bana da rus ya da alman diyorlardı :D ama türküm
Yo hayır bence tam bir hintli tipi var
Açık tenli, yüzü dolgun, kaslı, gözleri ela... Sence ortalam hintli özellikleri mi bunlar?
Göz, dudak ve burun yapısı tamamen hintlilere özgü baksana. Göz rengi, ten renginde değişiklikler olabilir kaslı olması da zaten kendi isteğine bağlı
Yanlış biliyosun ben hindistana gittim. Büyük burunlu hepsi ve de dudakları da büyük.
Kezbanlar çok seviyo bu adamı xd
Ben erkeğim ve 5000 tane film izledim. Sinema hastasıyım ben de seviyorum. Sen robert pattinsonla justin bieberla falan karıştırdın sanırım. Adamın filmlerinin hepsi kaliteli ve de acayip rol yapıyor.
Bir boyu kısa çok tatlı ya 😍😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar