Güncellemeler
+1 yıl
* Sol arka koltuk

Komik hatalar ayrıca güldürür beni. Gülmek önemli. Eskiler hep değerli benim için. Öyle de kalacak. Sonuna kadar da düşüncemin arkasındayım ben. senin düşüncene de saygı duyuyorum. Ama televizyonda rezil magazin ve evlendirme programlarımizdan, illallah getiren dram dizilerimizden yahut liseli ergenler veyahut töre konseptli dizilerimizden sinemamizda da Dabbe ve çeşitleri düşük bütçeli filmlerimizden başka şey sayamiyorum sana. Açar hababam sınıfını izlerim ben. Sabahları televizyonda kanalları yarim saat kurcalar ama eninde sonunda bir Kemal Sunal filmi bulurum. Olmadı internetten Avrupa Yakası bazende Belalı Baldız izlerim. TürkTelevizyonumuzda eskisi gibi kaliteli diziler ve programlar görmeyi hepimizin adına dilerim. Iyi aksamlar
Bir Britney olamamis desene Orhan abimiz :D
daha iyilerinide gördük zamanında...
başarılı türk filmleri yapılıyor artık..
ve evet güzel yakalanmış..
Cevap
8Cevap
Ne başarısı mesela? Sadece daha cesur sahneler var hepsi bu. Ben türk sinemalarından nefret ederim hep aşk ya da komedi. Adam akıllı bişey yok.
Sırf direksyonu arka koltukta elinde tutmuyolar diye başarılı sayılmaz.
Bana karşı gelmekten vazgeç dostum bende geri vites yok. Kötü😎
Vermem. Ezsinler sıkıyosa
Sen merak etme ben bir yolunu bulur kendim kendimi ezerim amaonlara ezdirmem 🤓
Günümüzde yeşilçam bihayli gelişti tabi, film ekipmanlarin yetersizligi açısından cekim zor olduğu için arac içinde cekim yapılmış mecburen de arka koltuk kullanılmış 😂😂😅 muhtemelen
Ben sacma ve bos turk filmlerini ve dizilerini seyretmeye bayiliyorum. Beynimi bosaltiyorum sanki hic bir sey dusunmuyorum yorulmuyorum miss rahat
Turk filmleri candir
Turk sinemasinin degisimi , neydi o oyle ya cocuk dogar 1 yasinda hemen koca adam olurdular..
Herkesin aksine eski Türk filmlerine yenilerini tercih ederim. O kadar saçma olaylar var ki alenen kötü örnek.
Hala kötü.. Millet ne filmler yapıyor. Bizim Bizimen kaliteli işimiz recep ivedik
Gişe rekorlarını Ülkemizde Recep İvedik kırıyorsa pek bir ilerleyememişizdir.
Keşke o eski filmler olsada bagajdan sürselerdi:/
Ahaha en bombası dünyayı kurtaran adam 😂😂
ayyy :Ddd güldüm gece gece :D
Ah şu eski flimler :D
Arka koltukta araba sürmek. Ahahahaja😂
Kardes arka koltuk degil o eskiden ön koltukta butündü alttan çekince öyle durmuş 😀
Turk filmleri cok guzel
Biizm orada bir köfteci vr aynı oan benziyor :D
Şaştım kaldım
Tv ve sinema sektöründe büyük gelişme var 😃
Ola bilir yani hayat bu... çok ta garipsemeyin...
Araba dardır belki koltuğu arkaya almıştır
Belki boyu 2 metredir😂
ilk defa gördüm 😂
Güzel ayrıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar