Türk dizilerinin yeni gözdesi, kaslı ve yakışıklı patron - fakir kız ilişkileri. Lütfen evde denemeyiniz.

Bu patronumun bir holdingi olur ama ne yapıldığını kimse bilmez birde bu esas oğlanımıza aşık hadi işine karakter olmazsa olmazdır bizim salak kızı ve zengin oğlanı ayırmak için yapmadığı şey kalmaz esas kızımız ise salaktır her şeye hemen inanır sakardır tek özelliği güzel olmasıdır bu kızımızın birde ailesi vardır kireç yüzlü bir anne ve manyak bir enişte..
Dünyanın en saçma senaryoları
Resmen kızların bilinçaltına : "SİZ OKUMAYIN, erkeğin ayak altında dolaşın, ona yüz vermeyin ve onu kafesleyin" tarzı imajları sokuyorlar.
Yine de severek izliyorum, bizim ülkede böyle bu işler. Yabancılarda da hep aynı dönüyordur, belli konular var zaten.
Keyif almaya bakın, çok sorgulamam izlerken.
İnsanlar sevmediklerini söyleyip, televizyon başında izlemekten kendilerini alamadıkları için her sene çıkıyor ve çıkmaya da devam edecek ;)
Cevap
8Cevap
Kadınları aşağılayan diziler bunlar... bilinç altına sokuyorlar bunları.. sonra kızlar yakışıklı paralı erkek peşine düşüyor.. hayat dizilerdeki gibi değil yavrularım.
Tüketen bir toplum.. tüketilen diziler..
Sezonda 50 civarı dizi yayına girerse elbet konular bir yerden sonra tekrara düşer ve klişeleşir.
Bu bildiğin kiraz mevsimi. Bıkmadılar aynı tip dizilerden
Bide meyveleri rahat bırakmıyolar çikek kokusu yok bilmem kiraz mevsimi kafalar jüpiter
çöp klasik türk dizisi bunları izlemeyeyin hayatınız boşa harcamayın en iyisi yabancı kaliteli işler var yani
Adı Üstünde Türk Dizileri
Yani İllaki Birinin Yaşantısı Siktri Boktan Olmak Zorunda
monotonlasti diyebilirim hayal gücünüzü gelistirin biraz
Yeni gözde değil ki bu hep vardı. Sıktı artık aynı aynı aynı şeyleri izlemek.
Bıktırdı böyle maceralar
Özendirmek için yapılan bir şey
Özellikle genç kızlar paralı erkeklere özenmeleri
Aynen
Sıktı artık gerçekten daha marjinal şeyler lazım
Türk dizisi izlemiyorum...
Ya saçmalık bıktık artık açmıyoruz televizyonu
saçmalık bence bir bu eksikti
yeni gözde değil ki bu ezelden beri böyle 😂
Yeni sayilmaz eskidende patronun ogluydu sadece
dizi izlemiyorum artk
Üff iğrençç ya