Kara kış kapıya dayanınca sevgili ile dışarıda buluşmalar da sekteye uğruyor. Burunlar üşüyor, birbirine sarılan eller bir türlü ısınmıyor!
Dışarı çıkmak yerine, evde romantik film izleyecek çiftlere bu soruda güzel bir rehber oluşturalım istiyoruz <3Kış aylarının ruhuna uyan, aşk temalı film önerilerin neler?
Kış aylarında sevgili ile izlenecek sıcacık film önerileriniz neler?
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Sil Baştan) bu kategoride birinci sıraya yerleşecektir. Olur da birgün ayrılma noktasına gelirsek silebilecek misin bu kadar anıyı demektir bu film. Hem silsen bile o kadar paralel ki kaderlerimiz eninde sonunda yeni bir başlangıç yaparız demek. Ve en önemlisi ise hafıza denen nimetin ne manaya geldiğini anlamak ve sevgiliyi belleğinde yer ettiği için bir daha sevmek ve onunla ilgili yeni güzel anılar elde etmek için yine yeniden aşık olmak demek. Kısacası seni zihnimdeki her fotoğraf karesince bir daha seveceğim sana bakmadığım anlarda bile zihnim anıları tekrar ettikçe mutlu olacağım işte bu nedenle ebediyen benimsin demek.
Paylaşmayın böyle şeyler oldu mu şimdi bu🙄 olan vaaar olmayan var bugün de arkadaşım bir resim de etiketlemiş beni kanka bak nasıl diye. Şimdi moral bozmaya ne gerek var söyler misiniz bu resim de ki amaç nedir iki tane insan işte film falan önermiyorum 😏😀
@Kaşar-nutella aynı fikirdeysek demek ki ama doğru değil mi şimdi bak yine sinirlerim gerildi ya günde kaç kişi elele yanımdan geçiyor kaderin bana bir oyunu mu bu neyse artık :D
Mesela adam diyice sevdigini yari yolda birakmayan Adam gibi seven Sevdiginde gozu gonlu baskasini gormeyen Oldugu gibi dogal seven bir insan canlaniyo gozumde bence Ben oyleyim belkide ondan 😅
Gelir gelir denk gelir Buldugunda sukretmesini bil herseyden once Bide biraz mantik sart yanlis anlama ben dugularima oncelik verir ama adimlarimi mantigimla atarim Simdiye dek tek sevgilim oldu Hayatimdan cikti ama Ortak arkadasimiz var arada konusurum Tosunum beni topladi der Tosun its me 😂
@Kaşar-nutella yeni girdim siteye doğru söylüyorsun da şans ama olmayınca olmuyor gerçekten kaç senedir benimde hayatımda kimse yok bana normal biri denk geldide ben mi şükremedim sanıyorsun.. Benim inancım kalmadı artık bu saatten sonra olmasa da olur
evet benim de bir görüşüm var :D bir çok film sitesi kapanmışken evde izlemek mümkün değil :D istanbuıl için kapıda 40 cm kar varken dışarı çıkmak mümkün değil :D uydular canaklardaki kar temizlemeden tv bile izlemek mümkün olmayabilir :D en iyisi baska seyler yapın :D sitelerin kapanma sebebi : www.sorbiona.com/.../dizimag-dizibox-dizipub-dizilab-kapatildi
50 ilk öpücük Aşk tarifi Not seni seviyorum I love you paris Aşkın gücü Aşka yolculuk Kasımda aşk başkadır Senden nefret etmemin 10 sebebi Aşk heryerde Aşkın 500 günü Not defteri Benim favorilerim aşkın gücü ılove you paris not seni seviyorum not defteri ve 50 ilk öpücük
Sadri Alışık' ın tüm filmlerini önerebilirim. Hem bizden biri hem de samimi. Ayrıca aşkların da kallavisi bu filmlerde mevcut. :): https://i.hizliresim.com/LZGPBV.jpg
aşk ve erotik aranıyorsa TİNTO BRASS filmleri iyi gidebilir. Bu da klasik ancak sanırım duygusal olarak çok iyi filmler yapılmadı yapılamıyor. Artık gişeye oynayacak ve yüksek maliyetli bilim kurgu animaysonlar para kazandırıyor.. Tinto Bras tan sonra en iyi filmler duygusal animasyonlar bence :) kısaca çizgi film
Kore sinemasından 2001 yapımı "My Sasy Girl" tam bu kıvamda bir film ve çok büyük bir beğeni oranına sahip. İlgilenenler aşağıdaki linkten bakabilir. https://m.imdb.com/title/tt0293715/
Eski ama anlamlı film Ler var elbet ama günümüzde genellikle gençlere uygun olanları düşünür sek bunlar şu şekilde... Aşk ödevi Aşk tesadüfleri sever Aynı yıldızın altında Cesaretin var mı aşka Melekler şehri Gibi uzar gider... Şayet Kalbimiz Türk filimlerinde kaldiysa bunlar şu şekilde olur Mavi mavi Sevemedim Kara gözlüm Sev kardeşim Gibi ama en çok tavsiye edeceğim en güzel film Bir hayalimiz vardı Adlı film gerçekten anlamlı ve etkili film diyebilirim :)
You've got mail yani Mesajınız var filmi.. ama o filmde Meg Ryan chat yaparak sevgilisini aldatıyordu :-) yoo yoo yine de izlenir yaa güzeldi bence sonuçta gerçek aşkını buluyordu onu da aldatmazsa iyi...
Aşk filmi izlemek saçma bence. Dram da pek mantıklı değil malum ağlama yaşanabilir. O yüzden romantik komedi-bilim kurgu ya da klasiklerden olması taraftarıyım. Interstellar Esaretin Bedeli The Bucket List örnekleri olabilir.
Sevgili ile film izlemek romantik zaten! Romantik film izleyip onu tescillemeye gerek duymuyorum! Patlamış mısır ve çay yapacaksın ve sevgilinin yanında olması ve başını omzuna koyması zaten üst seviye romantizm içerir :)
Filmi her zaman izlersin. 27 yıl önce olsaydı ne yapardık ki? İnternet yok? Tom cruise yok Angelina yok yok oğlu yok.. Ne var? Sohbet muhabbet.. Yok İlla film dersende bir KEMAL SUNAL filmi açın en azından gülüşünüzün anlamı olur :)
Ancelina colya'nın bir filmi vardı ama adını hatırlamıyorum. Filmin sonunda colya hanım bir kurşun sıkıyor. Kurşun daire şeklinde önüne gelen herkesin kafasından geçiyor en son colya'nın kafasında kalıyor, ölüyor ve bitiyor. Çok etkilenmiştim
500 Days Of Summer. Son yıllarda seyrettiğim en güzel filmlerden biri. Yönetmenliğini Marc Webb'in yaptığı bu filmde Joseph Gordon-Levitt ve Zooey Deschanel'i başrollerde seyrediyoruz.
Hint filmi olmasin salya sümük ağlarım valla oglani kendimden tiksindiririm. Grinin Elli tonu olabilir, Sil Baştan, Bir Gün, Ayni Yıldız Altında, Senden Önce Ben, Notebook bunlar favorim
Filmlere girdiğim zaman youtubeden sürekli sonra izleye koyuyorum ve o filmlerden hepsini izlemiyorum 😂 bir keresinde Bana Adını Sor izledim onun da sonu pek güzel değildi 😥
Duvarınıza çok güzel bir aşk tablosu asın ve onu izleyin bence, harika bir yağlı boya tablonun etkisi sizi alıp götürebilir, işte buradan alabilirsiniz https://tabloda.com/
Yweli olarak guncel olan atriyettende cikis tarihinde popülarite bakimdan iyi bir film olan bas rolleri ozcan deniz ve nurgul yesilcayin oynadigi hem dram hem komedi hemde heyecanli IKINCI SANS
The notebook Aynı yıldızın altında (ona benzer bir film vardı hatırlıvam durun😂) Ashton kutcher filmleri Bir sırp filmi (bunu birlikte izleyebilecek bir çiftseniz tabi 😕)
Sevgili yanında olduktan sonra bütün filmler cazip gelir insana diye düşünüyorum.. Not: Seni Seviyorum, Titanic yabancı olarak favorilerim e birde Türk filmlerimiz var Selvi Boylum Al Yazmalım ve Ah Nerede
Gunahkar. Başrolde Antoino Banderas ve Angelina Jolie. Yıllar öncesinin romantik ve birazda bence erotik. Mutlaka izleyin. Tam bu soğuk gecelerin sıcak filmi. Beğeneceksiniz. Ciddiyim.
En İyi Cevaplar