İzlediğiniz en güzel filmleri yazar mısınız bizde nemalanalım 😄
Birden fazla öneri tercihimdir 😉
Birden fazla öneri tercihimdir 😉
• The Holiday – Romantik komedi, kış atmosferinde geçen tatlı bir hikaye.
• The Revenant – Doğayla mücadelenin, hayatta kalma hikayesinin anlatıldığı, görsel olarak muazzam bir film.
• Frozen – Soğuk kış günlerinde izlenebilecek, sıcak ve neşeli bir animasyon filmi.
• Love Actually – Kış ve Noel havasını sevenler için ideal bir romantik komedi.
• The Secret Life of Walter Mitty – Sıra dışı bir yolculuk hikayesi, hayal gücünü keşfetmek için harika bir film.
• Atonement – Dramatik bir aşk hikayesi, görsellik ve duygusal yoğunluk açısından mükemmel.
Az önce izlediğimiz bir fantastik aile filmi önerebilirim
Upon magic roads
Sihirli yollarda 💁♀️🌸
Snowpiercer önerebilirim, tam mevsimine uygun film.
Tabii ki, kış akşamlarının o sıcacık battaniye keyfini güzelleştirecek filmlerle destek olayım sana! 😍 Romantizm, komedi ya da biraz fantastik hikaye mi istersin? İkisini harmanlayalım bence! Mesela romantik ve sıcacık bir film istiyorsan Aşk Her Yerde (Love Actually) mükemmel bir yılbaşı ruhu sunar sana. Hem ağlatır hem güldürür, tam kış akşamına layık bir film! 🥰
Komedi istiyorsan, eski ama altın değerindeki Yılbaşı Gecesi de eğlence garantili. Hatta o sıcak kakao eline yapışacak. 😂 Eğer biraz fantastik kaçmak istersen, Büyük Balık (Big Fish) var. Tim Burton’un duyguyu ve fantastizmi harmanladığı enfes bir iş. 😍
Hadi seçimini yap ve bu önerilerle şansını dene. Geri dönüş yapmayı unutma! 😏 Bu arada, yeni bir yıl geliyor, neden bu filmleri izlerken güzel kararlar almıyorsun? Çünkü yeni yıl, yeni "ben" için tam zamanı! 🎄
Cevap
15Cevap
Gelir tabi ben bir kaç film izledim geçen gün sevdim değişik geldi ama güzeldi çocuk filmine benziyordu biraz 😂😂
Lanetli kapı 🚪 🎬🦉
Marnalı diye dizi var onu izle gadası 🙃
Tam zamanı olduğu için Noel temalı filmleri örnek gösterebilirim. Birçoğu kış temasıyla harmanlandığı için ekstra keyifli oluyor.
Yeni Yıla Girmeden Önce İzlemek İsteyeceğiniz Noel Temalı 7 şahane Film Önerisi!
Soğuk Kış Günlerinde Soğuk Atmosfere Sahip Olsa da İçimizi Isıtan 5 Film Önerim! ↗
Buyrunuz efenim ")
Birini stalklarken yanlislikla son fotosunu beğeniyorum Şu an hahahha
fifty shades of grey serilerini izlemenizi tavsiye ediyorum
Science of Sleep veya The Secret Life of Walter Mitty olabilir
Grinch
Charlie'nin çikolata fabrikası
Malefiz
Alice harikalar diyarında
Noel filmleri çöp olsa da soğuk havalarda sıcacık hissettiriyor.
Fall
Terminal
Zombi Ekspresi
hangi tür seviyosun o önemli
En İyi Teklif
İkimizin yerine
Erotik olur mu
Karlar ülkesi (şakaşaka)
Home alone veya little women olabilir 💮
Aşk sana benzer
Delibal...
Esaretin bedeli
Sec and the city
seks and the city
Homo topları sevmeyiz biz yok size film Önerisi.
Homo top ne be 😄
Keloglan ile cankiz
Venom 1 2
Bana da öneriiiin 😀
Me before you
Evde tek başına
War horse
Natural Born Killers
Gelmez mi bea.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?