Mr Mahone Cezayir bayrağı diye sorması sizce de alay edici bir durum değil miydi?
Ve Türklerin sizce nasıl bir kişiliğe sahip olduklarini anlatmış?
Ve Türklerin sizce nasıl bir kişiliğe sahip olduklarini anlatmış?
Olay bayrağı karıştırmaları değil. Türkiyede aradıkları kişinin bir suçlu olması. Yani suçluların olduğu bir yer imajı. Yıllar önce ABC'nin popüler dizisi olan Alias'da da uluslara arası bir suç örgütünü temsil eden bir ajan Türkiyedeki gizli bir tesisten plutonyum çalıyordu. Hatta Payton (kötü ajan) içerdeki 2 görevliyle türkçe konuşunca en başta biraz hoşlanmışdım ama sonra içimden dedim ki: Ama dur evet Türkiyeden bahsediyolar ve gelenler suçlu kişiler ama çaldıkları da yasa dışı bir ürün. Yani adımız geçen herşeye sevinmemek lazım.
Onlar aşağıladıklarını düşünsün boşver. Amerikada da 16 yaşındaki çocuk makineli tüfek alıp okuldakileri öldürebiliyo. Önce aynaya baksınlar.
Bu 6 yıl öncesinin falan muhabbeti değil mi ya? Üstelik bize de herhangi bir bayrak gösterildiğinde bilebileceğiz diye birşey yok abartmayın.
Cevap
9Cevap
birçok yerde oyun senaryolarında dahi Türk bayrağını görünce araplar derler bu çok saçma ve aşağılayıcı bişey
cnku turk bayragına bnziyor sadece renk farklılığı war bir alay gecme soz konusu değil bnce
Çok cahiliz işte bakın diyorlar Dış Dünya'ya Alay konusu bence kendileri olur
sen yanılmışın sanırım ben öyle demek istediği kanıda değilim
Hilal İslam'ın sembolü.. o yüzden olabilir böyle şeyler.. ama bunun dizide geçmesi ayrı bişe tabi
mağara soğuk muydu kardeş?
öyle bir şey yok pb karakteri o sahnede kuzey afrikada. tarihte de kuzey afrika osmanlı toprağı idi sorması doğal. sonuçta aynı coğrafya.
ya çok takılma böyle şeylere sonuçta dizi ne kadar doğruyu yansıtıyor. ona bakarsan amerikan hukuk sisteminin b. ktan oldığundan bahsediyor. Bu ara da tutamıyorum kendimi : hayırlı olsun kardeş internet bağlatmışsın :D
8 sene önce öldü bu olay 😐
Öyle bir şey yok. Ağır saçmalamışsın 😂
Türkiye bayrağına benziyor
izlemedim bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar