TÜRK AİLE YAPISININ BOZULMASI: AHLAKİ ÇÖKÜŞ TESADÜF MÜ, YOKSA BİLİNÇLİ BİR PROJE Mİ?

Selamlar.

Uzun süredir ekranlardan sosyal medyaya yayılan ahlaki ve toplumsal çöküş artık sadece "yozlaşma" kelimesiyle açıklanamaz. Özellikle son yıllarda gördüğümüz saçma sapan programlar (evlilik şovları, rezil içerikler vb.), bu yıkımın arkasında mantıklı bir kasıt olduğunu düşündürüyor.

Benim net ve mantıklı tezim şudur: Bu yaşananların arkasında, Türk aile yapısını BİLEREK bozmak ve toplumu uyuşturmak gibi kasıtlı bir amaç var.

Bu tezi hangi mantıkla savunuyorum?

Sistemli Normalleştirme: Önceden utanç duyulan aldatma, ihanet gibi konular, sürekli ve tekrarla yayınlanarak "normal" hale getiriliyor. Bu, toplumsal hassasiyetlerimizi yok etmeye yönelik, adım adım uygulanan bir plandır.

Gündem Yönetimi: Ülkenin asıl sorunları (ekonomik ve siyasi krizler) konuşulmasın diye, halkın dikkati sürekli bu ucuz ahlaksızlık şovlarına kaydırılıyor. Bu durum, toplumu meşgul etme politikasının en bariz örneğidir.

İkiyüzlü Siyaset: Bu çürümeye göz yuman yönetimler, diğer yandan hâlâ bir kitleyi "Din elden gidiyor!" korkusuyla yönetmeye çalışıyor. Kendi dönemlerinde toplumsal yıkıma izin verip, sonra bu korku üzerinden oy devşirmek, siyasi ikiyüzlülüğün en çarpıcı örneğidir.

SORU: Bu bilinçli yıkım projesinin asıl sorumlusu kimdir ve amaçları nelerdir?

TÜRK AİLE YAPISININ BOZULMASI: AHLAKİ ÇÖKÜŞ TESADÜF MÜ, YOKSA BİLİNÇLİ BİR PROJE Mİ?