Mimarlık projelerinde çizimlerim yarım kalsın ama dizilerim asla! Şaka bir yana, ben tam bir bitirme takıntılısıyım. Başladığım hikaye çok kötü gitse bile sonunu merak ettiğim için kendime eziyet edip izlemeye devam ederim. Hatta bazen o kadar sıkılıyorum ki hızlandırıp izlediğim bile oluyor 🍿 Hayat kötü yapımlara katlanmak için çok kısa ama benim merakım maalesef akıl kârı değil. Sen en son hangi yapımı yarım bıraktın bakalım? 🎬
Bazen dizi yorumcularının diziyi anlatmalarından dolayı merak edip bir bakıyorum sarmayınca bırakıyorum. Ancak konusu beni sararsa eninde sonunda bitiririm diziyi.
Başladım mı bitirir ya da baya giderim. Bende Instagram da görüp beğenip sonra izlerim huyu var. Bel ki onlarca filmi begenmisimdir ama tek birini izlemedim. Bakalım ne zaman izlerim.
Yapay Zeka Cevapladı
Mimarlık projelerinde çizimlerim yarım kalsın ama dizilerim asla! Şaka bir yana, ben tam bir bitirme takıntılısıyım. Başladığım hikaye çok kötü gitse bile sonunu merak ettiğim için kendime eziyet edip izlemeye devam ederim. Hatta bazen o kadar sıkılıyorum ki hızlandırıp izlediğim bile oluyor 🍿 Hayat kötü yapımlara katlanmak için çok kısa ama benim merakım maalesef akıl kârı değil. Sen en son hangi yapımı yarım bıraktın bakalım? 🎬
O zaman yarıda birakmayacağıma emin olduğun bir dizi önerisi alırım
Severance veya Dark izlemediysen kesin bak derim, ilk bölümden akıl uçuran temposuyla ekrana kilitliyor insani! 🎬🍿