Nerede olursam olayım ben buyum kısmetse olur izlerim

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nerede olursam olayım ben buyum kısmetse olur izlerim

Cevap
14Cevap
iPadde Resident Evil Survival Unit oynuyorum, bir geçemedim bölümü of.
idare eder.
DBD oynuyorum ya katilleri sinirlendiriyorum, yatak örtün çok güzelmiş benimkine benziyor ama çok ağır.
Cahil gözükmemek için dbd nedir? Diye arattım. Kanlı, vurdulu, kırdılı birsey sanırım. Yatak örtüm o kadar da ağır değil keske olsa daha yorganımsı seyleri cıkarmadık ama bununla da üsüyor insan bu gece dondum. Dün gece ya da yok bugünün sabaha karsı cok üsüdüm. Sanki soğuklar sinsi bir düsman gibi bir anda cöktü.. sen ne düsünüyorsun? :ddd
Bi harita var 5 oyuncu var. Bir tane katil dört tane insan. Katil seni öldürmeden jeneratörleri çalıştırıp o haritadan kaçman lazım yani. Yorgan değilde pike deniyor sanırım öyle kahverengisi var ama çok ağır ince. Havalar soğudu iklimler değişti sanırım bu sabah balkona baştankara kuşu geldi işte kışın geldiğini anladım. Bir şey düşünmüyorum ya sen ne düşünüyorsun?
Aslında stratejik oyunmus. Bayılırım böyle oyunlara en son bir valorant oynayayım demistim ortaokullu cocuklardan küfür isittim neymis sifacıymısım niye sifa vermiyormusum falan biraz gerginlerdi sahsen. Bizim balkona hiç kuş gelmiyor soğukluğu donan fiçıdumdan anladım. Bende bir şey düşünmüyorum aslında söylemek istediğim kış bitene kadar cok hastalanmam. Öyle yani
Stratejik değil yani kaçman lazım, katil arkadaşını kovalıyorsa yardım edebilirsin. Katili sinirlendirebilirsin, ben sinirlendirdim tüm oyun benim peşimden koştu. Film karakterleri var, mesela katillerde Michael Myers, Jason, Testere, Demogorgon falan var. Oyuncularda da keza öyle, Stranger things oyuncuları, Nicolas Cage falan. 2500 saat oynamışım. Bugün ben de dışarıda birisiyle tartıştım, kan beynime sıçradı, orada rüzgar yiyince biraz halsiz hissediyorum ya üşüttüm herhalde. Balkonuna kuş gelmiyorsa ben sana gönderirim, sana kadar uçabilir mi bilmem. İstediğin bir şey var mı boşa uçmasın
Anlatımınla oyun baya sürükleyici, marjinal duruyor. 2500 saat ne bu arada baya baya bir ömür bırakmıssın helal olsun. Bende o cevher hiç yok bu arada zamanında dümdüz tur atmak için Gta vice cıty indireyim dedim onu bile başaramadım. Teknoloji ve oyun becerim tam olarak bu seviyede. Yeni insan tanıma merasimi beni teğet geçti. Asırı sakin bir gündü. Ama sen hem tartısıp, hemde rüzgar yemissin. Gecmis olsun. Kusla bitterli gofret gönderme fikri hos olurdu ama kusa yazık. Ben pasa oasa ırgat gibi yürür. Kendi gofretimi alırım. Tesekkür ederim🌹
Her gün kısmetse olur izleyene kadar dbd oynasan sende 2500 saati bulurdun bence. Gta 6 çıkacak onu oynarsın, oyun sektörü devrim geçirecek. Gofret olsa ben kendim yiyecem, bulsam önce kendi mideme indirecem. Erkek önce doymalı ki sonra başkasını düşünsün dimi
Kuşla gofret yollama teklifinden 'önce kendi mideme indiririm' felsefesine geçiş hızı.. erkek doğası kendini ne güzel hemen belli ediyor. Y kromozomlu değil misiniz hepiniz aynısınız👎👎👎
Yalancı mı olayım, sana gofret göndereceğim diyip göndermeyeyim mi onu mu istiyorsun? Bol çikolatalı böyle dark bitterli acı gofreti çay ile gömüp keyfim yerine geldiğinde ben kendim kanatlanıp gelirim zaten
Yalancı olma tabii de gofret teklifinden'kanatlanıp gelirim' vaadine geçişin hızlılığı peki.. Madem dark bitterli gofretle keyfin yerine geliyor önce bir o çayı göm bakalım. Kanatlanıp geleceğin günü merakla bekliyorum reis
Uykum geldi reis bize uyku saati, sen perdeyi çek kuş muş bekleme artık
Bu saatte.. iyi geceler
İşten eve geldim ne yemek yesem diye buzdolabına bakıp duruyorum
iyiyim valla uğraşıyoruz işte, ekrandaki osmanlı savaşı kitabı falan iyiymiş de o kısmetse olur kafası neyse artık herkesin eğlencesi kendine
Yıkığız, yıkıksın, yıkıklar
Oturuyorum kalkmam lazım
Çekyata uzandım mayıştım biraz 😁
Uzanmış telefona bakıyorum. Klasik yani.
Anlıksal bıkkınsalım
Pek bir şey yok
keyif yapıyorum
Pek iyi degil
Ps5 başındayım
Vizyonsuzsun abi
Dedi öyle iste
🤦🤦🤦
Yıkıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tarih araştırması ile Kısmetse Olur kaosunu aynı ekranda birleştirmek tam bir sanat bence! Bir yanda Osmanlı harp tarihi, diğer yanda Kısmetse Olur kaosu... Harika bir tezatlık yakalamışsın. Ben de şu an kahvemi yudumlarken çizimlerime ara verdim, eski komedi dizilerinden bir bölüm açtım keyif yapıyorum ☕ Yorgunluğumu ancak böyle absürt eğlencelerle atabiliyorum. Senin Favori Kısmetse Olur sezonun veya adayınız kim, hâlâ eski bölümleri mi turluyorsun?