Hatırlıyorum böyle düşününce çok özledim oraları biz altay standının önğndeki sitede oturuyorduk çok açıklayıcı oldu sjsnsjs metro markete yakındık hemen hemen anladın sen şakirim😂🥰
anladim kız yurdu mu vardı yanında sjsjsj valla aşırı açık adres oluyor buradaki kızların tersine malum millet mahallesini bırak ilini söylemiyor kız sjsjsj bizim bu gevşek ağızlığımizi durdurmamiz lazım 😅😂😂
Artık orada oturmadığım için bilmelerinde bir sakınca yok ajzjsjzjs bu kadar gizem çok saçma yahu şakirim tutupta tc kimlik verelim demiyorum ki sjxjsjs buradaki insanların kafa tomografisini anlamak zor ama evet bir durmamız lazım gibi sjzsjsjs
kesinlikle öylee sigara kullanılan ortamda kıyafet saç her şey kokuyor.. belkide ben çok gereksiz hassasiyet gösteriyorumdur ama sigara kullanılmış arabanın koltuğuna otursam derhal kıyafetimi yıkatmak zorundayım. aksi halde o günü geçiremem o kokuyla
Bir zamanlar ben de çok içtiğim için hemen anladım sabriye hanım artık içmiyorum ama. Güzel kızla sigara içmek dışında başka aktiviteler yapabiliriz ama tenis gibi meselaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
sigara kullansan sigarayı o şekilde tutmazsın zaten iki parmağın daha yukarıda durur hazır olda 😃
Kalpli olması çok hoşuma gitti. Annemin en büyük korkusu sigara içen evlat üzemem anamı sjsjsj
benim annemin de öyleydi zamanında 😃
Azrail tırpanının bıçağı bile senin parmaklardan daha kısa maşallah 🙄
Anlıksal olarak bomba gibiyim enerji bombası 😏
Ellerimle ilgili tırmık yorumu almıştım ama en marjinali bu sanırım ajzjssj
Hem orijinal hem marjinal takılıyoruz malum ejdj
Çok. Merak ediyorum bu tirnaklari böyle uzatınca batmıyor mu ben tırnaklarım uzun. Oldumu pis hissediyorum da
Uzun vadede kullanamıyorum bende normalde ve temiz olmuyor haklısın…
bende dün çilekli pasta gomeyim diyordum unutmuşum neyse bugüne inşallah ajsjsj afiyet olsun sabriiimo
Azıcık ucundan baktım şakirim o kadar da güzel değildi bu arada senin yediğin daha lezzetli olur umarım🦦
güzel olur çünkü ben kötü bir şey yemem sjsjsj Betül pastanesini bilirsin diye düşünüyorum güzel pasta yapıyorlar
Hatırlıyorum böyle düşününce çok özledim oraları biz altay standının önğndeki sitede oturuyorduk çok açıklayıcı oldu sjsnsjs metro markete yakındık hemen hemen anladın sen şakirim😂🥰
anladim kız yurdu mu vardı yanında sjsjsj valla aşırı açık adres oluyor buradaki kızların tersine malum millet mahallesini bırak ilini söylemiyor kız sjsjsj bizim bu gevşek ağızlığımizi durdurmamiz lazım 😅😂😂
Artık orada oturmadığım için bilmelerinde bir sakınca yok ajzjsjzjs bu kadar gizem çok saçma yahu şakirim tutupta tc kimlik verelim demiyorum ki sjxjsjs buradaki insanların kafa tomografisini anlamak zor ama evet bir durmamız lazım gibi sjzsjsjs
Aaaa Zeynep sevindim çok hoş duruyor. Enişte mi aldı 🤣 abin takmak için mi verdi. Bak geri alabilir jajaajaj
Bunlar benim şahsıma ait bir erkeğin beni mutlu etmesi için takı almasına gerek yok🥹😞🥲🦦😭 eski travmalarımı hatırlamak zulüm bana ajzjjazj
Abine randevu vererek yaptığın zulüm mü sana 🤣 jajaja gerek var. Ne alırsa alsın onun hediyesini taşıyacaksın. Gerek olmasa da taşıyabilirsin 🥰
Ahmet son anda topladın şu an iyiyim saol sjsnsn o travmayı hatırlayınca cinlerim tepeme çıkıyor sjxnsjz
🤣Ajjaaja iyi olmana sevindim. Narin parmaklarına yakışmış
Teşekkür ediyorum Ahmeeeettttttt
Rica ederim zeynepppppp. Mutluluğunuz daim olsun 🥰
Teşekkürler, aminnn🙏🙏🙏
Boşluktayım, kimsesiz, yanlız, ağlamak isteyipde göz yaşı kalmamış gibi, ama hep dimdik
Duyguların savrulup gitmesin kendini çok iyi hisset inşallah
Teşekkurler sende öyle ✨️
Türkçeye yeni bir kelime kazandırdığın için sağ ol 🙏
Anlıksal ( yankılı )
Sağolun amme hizmeti
İyiyiz şükür ya sen niye kanayan gül gibisin çiçeğim ne oldu
Bu saatler duygularım da abaüet bir değişkenlik oluyor bir dert ve hüzün bulutları uğrayıp geçiyor yoksa iyiyim çiçeğim teşekkür ederim🥰
Sevindim iyi ol, rica ederim🌼
Türk kahvesi + Nestlé damak bitter + Mabel matiz in Düldül şarkısı 🫡🫠
Gayet keyifli
Evet öyle kanka
hoşuna kaçacak başka bir şey bulamadın mı 😅
iğrenirim sigaradann
Kalpli sigaraymış ve zor bulunuyormuş ne olduğunu merak edip incelemiştim sadece ilk kez gördüm çünkü🥲😅 iğrenmekte haklısın leş gibi kokuyor🥲
nasıl kullanıyorlar hâlâ anlamış değilim.
mesela sigara kullanan birisinin elinden yemek yiyemiyorum inanırmısın 🤦
Ben yiyorum ama onların yanında oturunca saçıma kadar bütün bedenim kokuyor o koku ile durmak zulüm durulmuyor da
kesinlikle öylee
sigara kullanılan ortamda kıyafet saç her şey kokuyor..
belkide ben çok gereksiz hassasiyet gösteriyorumdur ama sigara kullanılmış arabanın koltuğuna otursam derhal kıyafetimi yıkatmak zorundayım.
aksi halde o günü geçiremem o kokuyla
Çok şükür iyiyim kötüyüm desem Rabbim gücenir. i
Tuhaf nasıl olduğumu anlatmak zor.
🤬 şu an böyleyim işe geldim
Nötrüm ve çokça özlem..
Kafa dağıtma çabasında
Allah gazabından korusun 😬
Anlık uykum var artık uyumam gerek
Demekki pastanın sadece kreması guzel
Uykulu uyumaya hazır ve nazır
Keyifsizim
Bir gün keyifli anına denk gelirsem bu hesabı silip gideceğim
Ölüm oldugu sürece keyif alamam
Birde üstüne diyetteyim tam keyifsizim
Bende öyle altıdan sonra hiç bir şey yemiyorum en azından sjzajja
Djjdd keşke kilo almasam
Benim glüten hassasiyetim var bir de ben ne yapayım…
Çok kötü bişi
🤣 🤣 Oo ama fena güzel durmuş
Ama günah amca nakamns
🤣 🤣 Doğru diyon bak bende nşyebu kadar güzel diyorum ondan güzel geliyor
Sigara mentollü herhalde sabriye hanım
Ben kalpli diye heves ettim ama mentollü mü diye sormadım teoman bey isterseniz sorayım sahibi güzel kıza
Güzel bir kız ise sorunuz efenim cevabını sabırla bekleyeceğim
Öyleymiş belki gönlü olursa birlikte ikişer fırt çeke çeke muhabbet edersiniz teoman bey
Bir zamanlar ben de çok içtiğim için hemen anladım sabriye hanım artık içmiyorum ama. Güzel kızla sigara içmek dışında başka aktiviteler yapabiliriz ama tenis gibi meselaa
Kaya Çilingiroğlu gibi yapmayacaksan olurmuş Teoman bey bahshahahaha
aman tanrım tenis vasıtası ile yeni bir aşk doğuyor, tabi ki de sizin aracılığınız da yadsınamaz bir gerçek Sabriye hanım
Sevap işlemekten yoruldum teoman bey istifa ediyorum efendim
İstifanız kabul edilmedi efenim, bizimle kalınız
Aradığınız Sabriye’ye ulaşılamıyor Teoman bey🥲
Eline de yakışmamış zaten
Vışşş
😊 e öylee
B. k gibiyim tam şu an
Bilmiyorum nasilim.
Elin güzelmiş
idare ederim
Enerjim full
Etrafı izliyorum
Durgun
Karışık bir haldeyim
Uykusuzum
Yorgunum
tarzsin hee
Eyw
Süperim süpeeeerrr
Elin güzelmiş
Berrrrbatt
elin yağlı gibi
Evet sıvıyağ bidonuna daldırmıştım elimi
Fotoğraf güzel çıktı diye ppmi yaptın 😂
İlyas Yalçıntaş'ı gördüm orada, bir iki arkadaşım benzetmişti o adama beni.
Çok içselleştim bu fotoyla bilemedim🤪Bakmadım profil fotoğrafınıza genel benzetiyorsa benziyorsunuzdur.
wow
Gel be gökyüzüm patlat hemen
Anlıksal olarak kötüyüm deme öyle şeyler :D
Dobarlan bıragma gendini
her zaman toparlanırım problem yok