Vlog olur, film olur bişi olur. Uyumadan şöyle 1 2 saat izlemelik bişiii
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ruhinin videoları olabilir ytden veya prime da love hypothesis çıkmış o veyaaa Netflixte adı monsterlı bi şey bu da yeni güzel izle otur
Prime var üyelik, love h. Bakayım bii
Sen aç bir belgesel izle izlerken uyursun zaten
1.52 saattt. Yarısını da yarın izleriz ya nedir djdjd belgesel zor sarıyo
Ama önce trailer izle belki sevmezsin
Fragmanlar inandırıcı gelmiyo bana, genelde 10 15 dk izlerim sonra kapatır veya devam ederim xjxjd
şu an harvard mailini okuyor...
Oo izliyormussun bile. İzledikten sonra puanlarsın
Beklenen gibi oldu 50 55 dk filan izledim sonra uykuya daldım artık djsjsj az önce bittti... Kafede izledim bitirmek icin. Fena değildi ama vaov diyeceğim bi film de değilll 😅 teşekkürler öneri için
Puana gelince primedaki puan geçerli yaa 10/5.9 idi bende 5.5-6 filan derimm
Bence de kesinlikle vaov değil konusu falan sıradan ben de kesitlerini görüyordum bi izleyim dedim öyle:))
İşte bu yüzden kesit, fragman izlemiyorum 😅😅 böyle en merak uyandıran yerleri görüyorsun sonra izlerken aa bu muydu oluyo sjsjsj
Türk dizisi izliyor musun
Pek değil. şu an bi muhtemel aşk var, haftalık onu izliyorum internetten 😅
Sen yine izliyorsun bence ben yeni olan dizileri hic bilmiyorum eskiden kiraz mevsimi falan izlerdim o kadar
Aa bak onu da bir süre izlemiştim. Aslında şöyle bir şey oluyo, haftalık 1 bölüm de olsa canım sıkılınca izleyecegim bisi olsun diye hep bi diziye takılıyorum. Mesela taşacak bu deniz izliyodum geçen sezon sonra o yaz tatiline girdi diye bu muhtemel aşk karşıma çıktı onu takip ediyorum. Öyle özellikle dizi bakmam aramam, bazen cok sık kesit çıktığında İşte bu şekil başlamış oluyorum. 😅
Bugün o kalan filmin yarısını taksim istiklal caddesinde tünel de ki espresso lab te kahve içerken bitirdim mesela 😅 sabahtan beri geziyordum, yarım bırakmayı sevmiyorum ama biraz ara girince dizilere özellikle bırakırım tamamen...
Başka neler yapıyorsun
Çalışıyorum ama çok boş geçiyor mesai saatlerim, kurslar, film, dizi, kitap gezme vs derken çalışma harici bari zamanım kaliteli geçsin diye uğraşıyorum 😅 yarısı boş uğraş ama olsun zevkli..
Valla evde zaman geçirmek benim daha çok hoşuma gidiyor. Kafeye gidip film izlemek sanırım yapacağım en son şey falan olurdu. Zevk almıyorum açıkçası. Dışarıda belirli işlerimi halledip dönmek daha iyi
Yarım kalmamış olsa evet. 13 bin adım attıktan sonra bi dinlenmek için oturdum o sıra izledim çıktı aradan 😅 evde tek olabilsem sanırdım bende bu kadar dışarı çıkmazdım. Some aile evi problemss sjsjsj
Hiç evlenmeyi düşündün mü?
30 yaşındasın sanırım yani öyle büyük bir yaş değil ama evlilik için normal bir yaş
Rahmetliyi unutur unutmaz ilk iş djdjs kısmet ya o işler
O ne demek ama eski ilişkini mi unutamadın :))
Bir nevi. Belki de aklımın bir oyunu, birisi çıkmadığı için karşıma unutmadığımı sanıyor olabilirim. Rahmetli bizim rahmetli yoksa d*muz gibi maşallah yaşıyordu en son..
Aklının oyunu olduğunu düşünmüyorum. Onun verdiği veya yaşattığı hisleri başkasında bulamıyorsundur. Ne kadar zaman önce ayrıldın
Oldu 2 sene. Öyle bir girişim de olmadı ki ama biriyle denedik olmadı gibi bir durum olmadı. O konuda asosyalimdir kimseyle ilişki anlamında görüşmem sjsj
Olsun demek ki 2 senede olsa unutamamışsın. Sence biri sadece iyi diye yani ilişki sorumluluğunu, sana nasıl davranacağını bilen biriyle ilişki yaşanır mı? Ama aranda herhangi bir çekimin olmadığı biri yani tip olarak seni çekmiyordur öyle düşün
Tam adamına sordun, kelin ilacı olsa kendine sürer djsjsj
Ya olsun cevapla
Bence tipten vs ziyade herhangi bi ilgi durumu yoksa cekmiyosa yaşanmaz. Simdi tipi ilk başta böyle seni aman aman cekmez ama tanıdıkça seversin davranışı karakteri konuşması vs o zaman olur ama o yoksa sadece mantıken hareket ediyosun mantıkta bi yere kadar
Bence tanıdıkça sevecek olsan bile ilk görünce içinde o kişi bir sey olusturmuyorsa olmuyor. Ben mesela asla mantıkla hareket etmeyi sevmiyorum çünkü sonrasında bir sey olmayacağını baştan anlayıp karşındakine bir süre belki severim diye oynamak çok zor.
Yani illa hoşlantı gerekiyor dış görünüş olarak
E yani buda dediğime çıkıyor işte. Hiç kıpırtı yoksa olmaaaz
Peki dışarda ortamın var mı yani kız erkek karışık
Var yani görece. Aslında cok fazla arkadaşım cok fazla ortamım var ama ben cok insan sevmiyorum yani sürekli insan sevmiyorum. Bugün tek çıkıp bu kadar gezmemin asıl sebebi 2 3 haftadır cok bunaldım birşeylere koşmaktan. Aile arkadaş işyeri vs sürekli bişi istiyor. Bekliyor. İşyeri dediğim mesai saatinde iş değil. Mesai dışı rica... Ve cok sıkılıyorum insanların sürekli benden yardım istemesindeeen. Ediyorum da kötü bisi değil bu, ama hayatımı cok etkiliyo bu durum. Öyle yani.
Niye hayır demiyorsun ki ben hic sevmem öyle işleri ki cevremdekilerde yapmayacağımı bildiği için istemez
İşte hayır denmiyor. Bazı şeylere deniyoruz da bazı şeyler olmuyo. Elimde olan şeyler değilll. Ben kendimle vakit gecirmeyi seviyorum ama zaman bulamıyorum işte djsjs yorucuu
Ben derim valla hic umrumda olmaz. Zaten suratım anında düşer öyle şey de. Belki aile içinde ilk çocuksundur ondan genelde sana kalıyordur her şey. Yani hadi ailende zorunlu olsun diyelim dışarıya hiç olmazdı
Yok 2. Cocugum ama ilk cocugun dünya ile bir bağı yok. Ve son günlerde onun arkadaşları yüzünden de yoruldum o bile benden yardım istiyo çünkü. Çok çevrenin olmasının böyle kötü yanı da var sjsjsj bisi diyolar aa tamam senin tanıdık vardı sen anlarsın sen çözersin oluyo
İşte herkese öyle he yaparım dersen senin sonun son değil 😅 Bu benim görüşüm bu arada senin gibi olan erkekler ilişki konusunda kimi neyi ilk sıraya koyacağını bilmez. Hep ayıp mi olur sorusuyla yaşar kafasında bu da karşı tarafı iter
Aksine ya hayatımda biri olunca onu bahane eder hayır derim. Hele evli olsam varya.. hanım kızıyor der evdem çıkmam djdjsjs yardımsa da uzaktan yani fiziksel olmaaz sjsjsj benim cidden elimde olan şeyler değil yoksa derimm
Aile evinde hic evlenen yok mu siz de
2 kardeşiz. Annem babam haric yok 😁😁
Annenler demiyor mu evlenin diye Klasik sorular ama sadece merak ettim
Diyor. Oldukca hemde sjsjs ama demekle olmuyo bazı şeyler.
Evet cevremdekiler genelde evli ondan sordum 😅 Hatta benden küçüklerin veya yaşıtlarımın birkaç çocuğu var ama benim hic özendiğim bir hayat değil
Benim çevremdeki yaşıtlarımın çoğu bekar. Ama evli olanlar da var. Özelliklerden değil bir hayat değil ama yine de ben de isterim.
Burayı ne zamandır kullanıyorsun
Var bi 7 8 senesi rahat. Ama aralarda boşlukta cok 😅
Oo baya varmış ben dün indirdim Bence ortamı diğer sanal ortamlardan daha normal Herkes kendi sorusunun peşinde herhalde 😅 Sen hic tanıştın mı buradan biriyle veya burada o tarz buluşmalar dönüyor mu
Valla o kadarda normal değil, tanıştım elbet ama öyle görüşme vs yok, olmaz da. 😅 Dikkatli ol yine de buralardaaa
Haa yok biliyorum da klasik sanal bir platform tabikide flört edenler bir sey illa olur Sanki reeldekiler cok mu iyi :)) ama soru sorup yanıtlamak güzel
Yanii evet. En azından soru cevap yani mesaj odaklı.
Şans bende açıktan sordum bunu djsjs normalde çoğu soru ve cevap gizliden yazarım. 😅 Bazı prensiplerrr
Ayrıca mesaj odaklı bir yer sesli mesaj arama galiba yok Bundan dolayı çabuk sıkılanabilecek bir ortam
Niye gizliden yazıyorsun ki zaten anonim herkes
Evet o dediklerin yok. Gizli olunca takip atamaz, mesaj atamaz vs vs. 😅 Alışkanlık ya birazda
Olabilir canım herkesin kendi tercihi. Ben de senin gibiyim ama bura gibi yerde değil
Yani evet, burada çokta gerek yok dediğin gibi ama ne bileyim bazen cok boş cevaplar geliyor profil açık olsun istemiyosun o anlarda 😅 ben dönüş otobüsüne bindim artık. Yuvama gidiyorum...
Evet az önce bir soru gördüm çocuk sey sormus 23 yasindayim hic iliski yasamadim normal mi diye kızın biri de ya tipsizin ya parasizsın bir sey bir sey yazmis. Cocukta cevap olarak hiçbiri de değil olarak yanıtlamış 😅 Bence dışarda tipsiz olarak görünenler daha fena şeyler yapıyor. İyi iyi dön bakim eve evdekileri özlemişsindir
Emin ol 23 değildir bile 😅 çok var coluk cocuk buralarda yav. Durursan daha cok sacma soru cevaplara denk gelirsinnn sjjss
Sormaa sorma burnumda tütüyorlaaar
Senin boyun kilon kaç nasil birisin
Yakışıksızz biriii xjdjjd 180 cm boy 100 kg filanda kilo vardır fit değilim asla ama bacaklar genetik kalın öyle tüm kilo gövde de değil 😅 normalim 80 85 filan anca bu kalıba
Spor yapsanaaa veya çok yeme ben senin yarın kilondayim. Boyuma göre normal ama ben de birkac kilo daha almaya çalışıyorum
İçimden gelmiyo sarmıyo spor işi djdjdj yemekle olmuyo denedim. İkisi birlikte iyi yapmam gerek vermem icin oda işime gelmiyo sanırımmm djdj sağlık yerinde olsun da gerisi önemsiz ya
Tabi sağlığın yerindeyse iyi. Spor için bir arkadaş olsa daha çok saran bir şey bence en güzel aktivite. Sen yemekten vazgecemiyorsun anlasilan😅 yemek yapmayi biliyor musun bari
Tekte denedim arkadaş ile de denedim sporu. Yok yani ruhum el vermiyo msksks iyi yemek yaparım. Ama düşünüldüğü kadar yemiyorum bünye böyle sadece jddjdj yani 1 ay senle aynı besleniriz misal sen almazsın belki ama bende vermem öyle kalırız halbuki aramız da 2 kat kilo farkı var. Metabolizma ile ilgili tamamen
İşte benim de bünyem almıyor kiloyu. Emin ol almaya çalışmak vermekten daha zor. Dediğin yapıyı biliyorum kız arkadaşım var o da 100 kg fakat boyu 1 68 falan. O da veremiyor mesela
Senin nasıl kızlardan hoşlanıyorsun
Doğrudur ya ama erkekte özellikle bende aşırı yag yok. Kız arkadaşında yag varda o boya o kilo cok fazla obez kategorisinde muhtemelen boy kilo endeksinde.
Benim cok değişkenlik gösteriyor. Takıntılı oldugum birkaç mesele var galiba, biri eğitim biri diksiyon yani konuşması bunlar etkiliyo en cok. Bazen dışardan üff be ne güzel kız denilen kişiler 2 cümle kuruyo gözümde ki çekicilik 0 oluyo 😅
Evet diksiyon önemli tabi. Ben de aynı düşünüyorum çocuğun tipi iyi oluyor ama bir konuşuyor orada bitiyor. Bir de ses tonu çok kabaysa hiç hoşuma gitmez. Peki fiziki olarak
Aynen öyle. Yani fizik olarak özellikle aradığım bi kriter yok ya. Tabi ilk görüşte bi etkilesin de hanı sarışın esmer kapalı açık gibi bi şeyim yok. 30 senede 2 kız arkadaşım oldu cok zıt özelliklerdi fiziksel olarak djdjdj sonuncu biraz zor bulunur artık ama olsun xjxj
Nasıldı ki sonuncu
170 - 75 boylarında beyaz tenli, 60 kg filan heralde sarışın mavi gözlü biriydi xjxjdj kapalı idi ama güzeldi bayağı
Baya uzunmuş. Niye ayrıldınız bari onu da de merak ettim
Hiç anlamadım o kısmı. İstemedi işte öylece bitirdi djdjdj bende de merak konusu inan
Başkasını bulmuştur belki ne kadar sürdü iliskiniz
Olabilir belkide djdjs 1 yılı aştı sanırım
Burçlara ilgin var mı
Sadece kendi burcumaaa 👉👈💫
Hangisi senin burcun
Yengeççç 🦀🦀🦀
Senin ne
Yay benimki ama çok inanmıyorum ben burçlara
Hee bilmiyom hic yay ları djdjsj bende cok ilgili dglm ya aşağı yukarı 3 5 özellik bilirim işte
Eve geldim yemegi yedim. Simdi izlicek bişi lazımmmm sjsj
Ben de şu an izliyorum
Ne izliyosun
Monster the lizzie borden
Ester in yeni filmi var istersen ona bak sen de
Oo ağır bi konusu var galiba jddjjd dizi mi film mi bu
Dizi benimki
Adı ne filmin
Ester kim onu da bilmiyorum da fjfjsj
Dayanilmaz cekim
Şeyi izlemiştim the menu prime da korku diye ama hiç değil cok basit sade konusu var
Oradaki başrol kız ben de izlemedim onu daha
Çok eski bi film ama alacakaranlığı izledin mi
The menuyu izledimmm.
Bu platformlarda hep bı aşk hep bi romantiklik oluyo onu sevmiyorum pek, ama konusu iyi gibi fragmana baktım bu sefer djdjdj
Alacakaranlık, sanırım ilkini mi ne izledim. Gerisi yook
The menu nasıldı sence
Sevmistim onu, yani 10 üzerinden bi 7 8 i var bende onun.
Evet güzel ben böyle paranormal olayli korku filmlerini izleyemem the menu güzeldi
Ondan biraz farklı ama türk filmi var, umami, onu izledim onu da sevmiştim
Bu arada o dediğin aşk konusu cidden cok var bir de geçen ordan bi diziye basladim yarım bıraktım kız hem hoşlandığı cocukla oluyor hem de abisiyle falan hic merak bile etmedim yani dizinin sonunu
Umami hiç görmedim bi ara kesit olarak bakarım
Şeyi izle bi tane dur bulucam bale yapan kizlar vardi o da korku filmi
Çarpık ilişki, escinsl filan zaten aldı başını gitti de, bazen film dizi konu olarak güzel ama o tür şeyler görmekten konuyu olayı kaçırıyorsun artık onu sevmiyorum. Artık insanların ilgisini cekebilmek için mi bu kadar göze sokuyolar anlamadım gitti
Bahçedeki kadın var baksana bir
Diğerini bulamıyorum
Ölümcül zarafetmiş buldum ikisinden birine bakabilirin
Ölümcül zarafeti sen tarif edince bende buldum simdi ndjsjs
Bahçedeki kadın, imdb 5 almış. Düşük geldi puanı. Niye öylee
Ben de şu an puana bakıyordum:)) ikisininde öyle
Biri 5 biri 5.8 😅 ikisini de izledi isen söyle birini izleyim sorun yok djdjdj ya bazen de cidden düşük olduğu halde sarıyo. Kimisi çünkü oyuncuya oyunculugs takılıyor diye düşük oluyo
O zaman ölümcül zarafet olsun😅
Tamaam. Sjsjsj takip atar mısın sana bi foto atıp öyle baslıcam izlemeye de djdjs
Tam uyku öncesi kafa boşaltmalık bir şeyler aramak çok iyi hissettiriyor. Sana kesinlikle tatlı bir yemek veya seyahat vlogu açmanı öneririm. Benim en yakın arkadaşım Ezgi Geziyor var mesela, aç onun yurt dışı ya da Ege turlarını, arkada su sesi gibi tatlı tatlı aksın. Ya da nostalji yapıp eski komedi filmlerine sığınabilirsin. Sen genelde uyumadan önce belgesel tarzı sakin şeyler mi yoksa kafa dağıtan komediler mi seversin?
Cevap
2Cevap
Joker
Emelin sırrı :D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar