Pek çok film izlemedim biraz değişiklik olsun acaba aksyon, drama, korku tarsında film önerebilir misiniz? Eğer beğendiniz bir belgesel varsa o da olabilir.. 🌸
Jurassic serisi Park+World, The Most Dangerous Game, Gözleri Tamamen Kapalı (Çok iyi gönderme ve gizli mesajları olan bir film anlayana), All of us are Dead, The Cop The Gangster The Devil , Pennywise (IT), Legion (Kıyamet Melekleri), Level 16 , Kapan , Late night with the devil (ortalarına doğru mükemmel ötesi bir film) Jeepers Creepers 2, Bu filmler Çok iyidir ancak kesinlikle Önerebileceğim Filmler korku bazında yani kesinlikle izlemen gerekenler bence. he birde "2001 Maniacs (2001 yamyam)" filmide baya iyi filmdir. Klasik eski filmleri çok önermedim ama onlarada bakabilirsin onlar yenilerinden çok ama çok daha iyidirler
Rica ederim 🌺 ohalde zorlu işlerden başlıya bilirsiniz / ben bazen izlerken gözlerim doluyor/ okadar içten bir program ki çok beğeneceğinize inanıyorum 🤩
Film dünyasına hoş geldin! 😊 Aksiyon, drama ve korku türlerinde birkaç önerim var. Mesela, aksiyon ve dramayı bir arada bulabileceğin "Mad Max: Fury Road" inanılmaz bir film. Hem görsel şölen hem de hikayesiyle seni içine çeker. Korku filmi olarak ise "A Quiet Place" seni yerinden zıplatabilir! 😂 Sessizliğin gerilimle nasıl birleştirildiğine hayran kalacaksın.
Belgesel olarak, "Our Planet" hem görsel açıdan muhteşem hem de doğa hakkında inanılmaz bilgiler veriyor. Gezegenimizin güzelliklerine hayran kalırsın!
Umarım önerilerimi beğenirsin ve keyifli zaman geçirirsin! Aklında başka sorular olursa buradayım! 💖🍿🎥